Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Πρόστιμο 70 χιλιάδων ευρώ για παράνομη κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων στη Λάρνακα
Πρόστιμο 70 χιλιάδων ευρώ για παράνομη κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων στη Λάρνακα

Πρόστιμο 70 χιλιάδων ευρώ για παράνομη κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων στη Λάρνακα

Άνδρας, 51 ετών, κάτοικος Λεμεσού, κλήθηκε από το Τμήμα Τελωνείων να καταβάλει χρηματικό πρόστιμο ύψους 70 χιλιάδων ευρώ για παράνομη κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, δηλαδή 436 κούτες τσιγάρα διαφόρων μαρκών και 121.5 κιλά καπνού.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «γύρω στις 5.20 τα ξημερώματα της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο στον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λευκωσίας, όχημα που οδηγούσε 51χρονος».

«Κατά τη διάρκεια έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εντός του οχήματος, 436 κούτες τσιγάρα διαφόρων μαρκών και 121.5 κιλά καπνού».

Προστίθεται ότι «ο 51χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι μετέφερε τα καπνικά προϊόντα, χωρίς να καταβληθούν οι νενομισμένοι δασμοί».

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου μετέβη και λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων και αφού προχώρησε στην κατάσχεση των προϊόντων και του οχήματος, εξέδωσε εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής για το ποσό των 70.000 ευρώ, καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Send this to a friend