Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στον δρόμο Ζυγίου προς Καλαβασό, με θύμα τον Γιώργο Σοφοκλέους, 20 ετών από το Ζύγι.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «κάτω από συνθήκες που διερευνώνται σε κάποιο σημείο του δρόμου η μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα που οδηγούσε παρέκκλινε δεξιά ως προς την πορεία της».

Η μοτοσικλέτα «αρχικά προσέκρουσε σε ανάχωμα εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα ο οδηγός να εκτιναχθεί από αυτήν, ενώ η μοτοσυκλέτα συνέχισε την πορεία της αποκόπτοντας αριθμό ακακιών σύρθηκε στην άσφαλτο και ανεφλέγη».

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του».

Στην σκηνή ανευρέθηκαν κομμάτια από προστατευτικό κράνος και εξετάζεται κατά πόσον το θύμα το φορούσε κατά την ώρα της σύγκρουσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει την αστυνομία στην εξακρίβωση των συνθηκών που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα να επικοινωνήσει άμεσα με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

 

Συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας  20χρονος για κατοχή πέραν των τριών κιλών κοκαΐνης, τα οποία ο νεαρός έκρυβε στις αποσκευές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος είχε ταξιδέψει από τη Βραζιλία προς την Κύπρο μέσω άλλης χώρας, ενώ θα έμενε στην Κύπρο για λίγες μέρες προτού ταξιδέψει προς Ελλάδα.

Ο νεαρός συνελήφθη για αυτόφορο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ διερευνάται κατά πόσο ήρθε ξανά στο νησί μας.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για διάταγμα προσωποκράτησης του.

 

Και τέλος αυτή την ώρα πραγματοποιείται στα γραφεία του Δήμου Λάρνακας, συνάντηση του Δημάρχου  Ανδρέα Βύρα με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσο, για συζήτηση θεμάτων που αφορούν την πόλη της Λάρνακας.

 

 

Send this to a friend