Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τα πιο περίεργα δέματα στα κυπριακά ταχυδρομεία -Από μυρμήγκια μέχρι φουκούδες
Τα πιο περίεργα δέματα στα κυπριακά ταχυδρομεία -Από μυρμήγκια μέχρι φουκούδες

Τα πιο περίεργα δέματα στα κυπριακά ταχυδρομεία -Από μυρμήγκια μέχρι φουκούδες

Για τα πιο περίεργα δέματα στα ταχυδρομεία μίλησε στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ο Αναπληρωτής Διευθυντής των κυπριακών ταχυδρομείων, Παύλος Παυλίδης.

Ο κ. Παυλίδης ανέφερε ότι αυτό που έχει υπόψιν του το οποίο ήταν και το πιο παράξενο που έχει ακούσει είναι ένα δέμα με μυρμήγκια. Ένας πελάτης λάμβανε μυρμήγκια και έκανε εκτροφή μυρμηγκιών.

«Φυσικά κατά καιρούς έχουμε πολλά παράξενα δέματα όπως φαγώσιμα, χόρτα, φουκούδες που στέλνουν στο εξωτερικό, το Πάσχα έχουμε τις φλαούνες και τα τσουρέκια/ ότι φανταστεί ο άνθρωπος θα το βρει μέσα σε ένα ταχυδρομικό δέμα» ανέφερε.

Σημείωσε επίσης ότι, υπάρχουν κανονισμοί στους οποίους πρέπει να υπακούν και αφορούν την ασφάλεια των πτήσεων, άρα κάποια αντικείμενα μπορεί να τα βάλει ο κόσμο μέσα σε ένα πακέτο αλλά κατά τον έλεγχο που γίνεται στο αεροδρόμιο να αφαιρεθεί ούτως ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια της πτήσης, όπως για παράδειγμα αποσμητικά, συμπιεσμένα αέρια, αιχμηρά αντικείμενα κ.α.

Κληθείς να απαντήσει ποια προβλήματα αντιμετωπίζουν τα ταχυδρομεία λόγω του πολέμου ανέφερε πως, έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα όσο αφορά την διαθεσιμότητα πτήσεων.

Σε ερώτηση αν λαμβάνουμε ή αποστέλλουμε πακέτα από και προς της Ρωσία, ο κ. Παυλίδης ανέφερε ότι λαμβάνουμε κανονικά δέματα από την Ρωσία όμως η διαθέσιμη αερογραμμή δεν παίρνει από την Κύπρο προς την Ρωσία. Όμως είμαστε συνεχώς στο ψάξιμο, μόλις βρεθεί κατάλληλη αερογραμμή θα ανακοινωθεί στο κοινό κατά πόσο μπορούν να στείλουν κάτι στη Ρωσία.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend