Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ ΑΕΚ: Ο Ρόκα μένει για να κάνει ότι δεν έκανε κανείς άλλος…
ΑΕΚ: Ο Ρόκα μένει για να κάνει ότι δεν έκανε κανείς άλλος…

ΑΕΚ: Ο Ρόκα μένει για να κάνει ότι δεν έκανε κανείς άλλος…

Η ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Τσάβι Ρόκα με την ΑΕΚ μέχρι το 2025 θα φέρει τον Ισπανό Τεχνικό Διευθυντή να ολοκληρώνει μία οκταετία στην ομάδα, αν και εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιο του.

Ο Ρόκα έχει δείξει εξαιρετικό έργο στην ΑΕΚ, τόσο στην πρώτη του θητεία, όσο και στη δεύτερη. Το ήθος, ο επαγγελματισμός του, ο τρόπος που διαχειρίζεται την ομάδα στα καλά και στα κακά και γενικότερα η προσωπικότητα του ήταν στοιχεία που ώθησαν τον Άντρο Καραπατάκη και τους συνεργάτες του στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Για την ΑΕΚ η συνεργασία με τον Ρόκα αποτελεί εγγύηση της επιτυχίας. Μαζί του η ΑΕΚ κατέκτησε κύπελλο, μαζί του είναι μόνιμα πρωταγωνίστρια, μαζί του πλησίασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μαζί του μπήκε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έπαιξε για πρώτη φορά προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μόνο που απουσιάζει από την ΑΕΚ και τον Τσάβι Ρόκα στην κοινή τους πορεία είναι ένα πρωτάθλημα. Αυτό είναι που θα κυνηγήσει μέσα στην επόμενη τριετία. Και αν τα καταφέρει θα έχει να λέει με ακόμη μεγαλύτερη περηφάνια ότι η ΑΕΚ στα δικά του χέρια πέτυχε ότι δεν έχει πετύχει ποτέ κανείς άλλος.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend