Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Κυκλοφοριακό: Πότε αναμένεται το ευέλικτο ωράριο στη δημόσια υπηρεσία
Κυκλοφοριακό: Πότε αναμένεται το ευέλικτο ωράριο στη δημόσια υπηρεσία

Κυκλοφοριακό: Πότε αναμένεται το ευέλικτο ωράριο στη δημόσια υπηρεσία

Στόχος το ευέλικτο ωράριο στη δημόσια υπηρεσία από 1η Νοεμβρίου, με στόχο την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος στη Λευκωσία. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της Αλήθειας.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, εάν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για το ευέλικτο ωράριο στη δημόσια υπηρεσία τέλη του τρέχοντος μήνα και ακολούθως η τροποποιητική νομοθεσία περάσει από τη Βουλή, είναι εφικτό να τεθεί σε ισχύ και από 1η Νοεμβρίου σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ.

Ο Στράτης Ματθαίου είπε πως αν καρποφορήσει η διαδικασία για την εισαγωγή ευέλικτου ωραρίου, η προσέλευση των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα, θα μπορεί να γίνεται κλιμακωτά από τις 7:00 το πρωί έως και τις 8:30.

Το μέτρο μπορεί να ανακουφίσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες σε περιοχές της Λευκωσίας όπου παρατηρείται χάος.

Σοβαρούς προβληματισμούς έχουν εκφράσει στελέχη της ΟΕΛΜΕΚ οι οποίοι ζητούν όπως λάβουν σοβαρή μελέτη από τους αρμόδιους για την αλλαγή του ωραρίου καθώς σημειώνουν πως δεν θα καταστεί λειτουργικό για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend