Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Οι οπαδοί της Μαγιόρκα βγήκαν απ’ τα ρούχα τους για να διαμαρτυρηθούν!
Οι οπαδοί της Μαγιόρκα βγήκαν απ’ τα ρούχα τους για να διαμαρτυρηθούν!

Οι οπαδοί της Μαγιόρκα βγήκαν απ’ τα ρούχα τους για να διαμαρτυρηθούν!

Οι οπαδοί της Μαγιόρκα διαμαρτυρήθηκαν πριν το ματς με την Αλμέρια για την ώρα που η ομάδα τους αγωνίζεται στα τρία τελευταία παιχνίδια (14:00) και τρεις εξ αυτών έστειλαν το μήνυμά τους στον πρόεδρο της La LigaΧαβιέρ Τέμπας, κατεβάζοντας τα παντελόνια τους.

Η Μαγιόρκα έχει παίξει και τα τρία τελευταία παιχνίδια στη La Liga κόντρα σε Ζιρόνα, Ρεάλ και Αλμέρια στις 14:00, με τον κόσμο της ομάδας να εκφράζει το Σάββατο (17/9) τη δυσφορία του για την ώρα, δεδομένου ότι η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή.

Στο παιχνίδι μάλιστα, με τη Ζιρόνα στις 3 Σεπτεμβρίου η θερμοκρασία άγγιξε τους 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ η υγρασία έφτασε στο 70%, δημιουργώντας μία αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Κάπως έτσι, οι οπαδοί της Μαγιόρκα τα έβαλαν με τη διοργανώτρια αρχή και ως εκ τούτου στο “μάτι του κυκλώνα” βρέθηκε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας.

Έτσι, στο 14ο λεπτό του αγώνα ο κόσμος γύρισε την πλάτη του στον αγωνιστικό χώρο, εκφράζοντας τη διαφωνία του για το πρόγραμμα. Κάποιοι βέβαια, επέλεξαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους, κι αυτός ήταν να κατεβάσουν τα παντελόνια τους, ώστε να φανεί το μήνυμα που είχαν γράψει στα εσώρουχά τους.

“Τέμπας φύγε τώρα”, ήταν το μήνυμα που ήθελαν να στείλουν στον πρόεδρο της La Liga.

Send this to a friend