Home ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΩΜΕΝΑ Πάμε σε μια εκδήλωση – αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο για καλό σκοπό
Πάμε σε μια εκδήλωση – αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο για καλό σκοπό

Πάμε σε μια εκδήλωση – αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο για καλό σκοπό

Η Καλλιτεχνική Επιτροπή του Κέντρου Ημέρας “Δικαίωμα Ελπιδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών, διοργανώνει εκδήλωση – αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο με την παρουσίαση του βιβλίου του ηθοποιού, συγγραφέα και δισκογραφικου παραγωγού κ. Μάκη Δελαπορτα με τίτλο “Backstage του Ελληνικού σινεμά”.

Θα υπάρχει επίσης μουσική παράσταση με τραγουδια του Ελληνικού Κινηματογράφου με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Κωνσταντίνα Παναγιώτη Πετρακη και Τανια Τρυπη (επιμέλεια Μάκης Δελαπορτας).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 8.00 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας. Ο απώτερος σκοπός των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Καλλιτεχνική Επιτροπή είναι η οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ημερας, αλλά συνάμα και η προαγωγή του Πολιτισμού στη Πόλη μας, βάζοντας έτσι το μικρό μας λιθαράκι στα Πολιτιστικά δρώμενα.

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπιδας” αφορά ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμο, ο οποίος επιδιώκει να αγκαλιάσει τους νέους οι οποίοι αποδεσμεύονται από τα Ειδικά Δημόσια Σχολεία και αφήνονται ουσιαστικά στη φροντίδα των γονιών τους με όλες τις επιρροές από τους κοινωνικο-πολιτισμικούς παράγοντες, τις οικονομικές, ιστορικές προκαταλήψεις και τα ψυχολογικά προβλήματα που αναφυονται.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 99896924 ή στο 24669966.

Send this to a friend