Home ΕΞΟΔΟΣ Ο παράδεισος των donuts βρίσκεται στη Λάρνακα και σίγουρα πρέπει να τον επισκεφτείς
Ο παράδεισος των donuts βρίσκεται στη Λάρνακα και σίγουρα πρέπει να τον επισκεφτείς

Ο παράδεισος των donuts βρίσκεται στη Λάρνακα και σίγουρα πρέπει να τον επισκεφτείς

Στην Αμερική έγινε η απόλυτη μόδα για τους undercover αστυνομικούς που παρακολουθούν μια περιοχή, κάνουν δηλαδή το περίφημο steak out. Τόνοι με σακουλάκια καταναλώνονται καθημερινά. Για να το φας όμως δε χρειάζεται να εκπροσωπείς το νόμο. Όταν το φας θα αισθανθείς σίγουρα κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ή Χόμερ Σίμπσον.

Τα ντόνατς στην Κύπρο απέκτησαν φανατικούς οπαδούς τα τελευταία χρόνια και αυτό εξαιτίας κάποιων εξειδικευμένων καταστημάτων με donuts που άνοιξαν στο νησί. Ένα από αυτά είναι και το Donuts Duck.

Αυτό το γλυκό μαγαζάκι στα Λιβάδια της Λάρνακας, θα σε εντυπωσιάσει με την ποιότητα και τις γεύσεις του. Η παιχνιδιάρικη διάθεση, τα χρώματα σε ντόνατς και οι ακαταμάχητες γεύσεις που σου προτείνει ο μετρ του είδους και ιδιοκτήτης κύριος Γιώργος, θα σε ξετρελάνουν. Ντόνατς με αληθινές σοκολάτες που φτιάχνει επί τόπου ο ίδιος, σειρά από σοκολάτα Ίον, φρούτα, murshmallows μπισκότα, μαρμελάδες, όλα χωρίς συντηρητικά, σπιτικά και προσεγμένα.

Επίσης, σου φτιάχνει λαχταριστές κρέπες σε χρώματα ζαχαροπλαστικής (όλο το ουράνιο τόξο- σύντομα και αλμυρές) καθώς επίσης και pancakes, αλλά και τσουρέκια.

Larnakaonline Έξοδος

 

Send this to a friend