Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Η σκαλιώτισα αθλήτρια που βρίσκεται στο Las Vegas για να εκπροσωπήσει την Κύπρο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑDCC
Η σκαλιώτισα αθλήτρια που βρίσκεται στο Las Vegas για να εκπροσωπήσει την Κύπρο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑDCC

Η σκαλιώτισα αθλήτρια που βρίσκεται στο Las Vegas για να εκπροσωπήσει την Κύπρο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑDCC

Του Κωνσταντίνου Αποστόλου

Larnakaonline Sports

Η Ελευθερία Χριστοδούλου, αθλήτρια και προπονήτρια Βραζιλιάνικου Jiu Jitsu στο Trojans Gym & Fight Club, βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Las Vegas της Αμερικής για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ADCC αντιπροσωπεύοντας την ZR Team Larnaca και την Κύπρο στη κορυφαία διοργάνωση No-Gi Brazilian Jiu Jitsu.

Η αθλήτρια απο την Λάρνακα, εξασφάλισε την συμμετοχή της στη διοργάνωση μετά την νίκη και το χρυσό μετάλλιο στα ευρωπαϊκά προκριματικά της διοργάνωσης τον περασμένο Μάιο.

Αυτή της η διάκριση έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις που αριθμεί η αθλήτρια τα τελευταία χρόνια σε ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες της ομοσπονδίας του βραζιλιάνικου Jiu Jitsu.

Η αφοσίωση και η εργατικότητα της Ελευθερίας τα τελευταία 6 χρόνια, που ασχολείται με το άθλημα, την έχουν πλέον αναδείξει ως μια από τις κορυφαίες αθλήτριες βραζιλιάνικου jiu-jitsu στο κόσμο.

Ωστόσο η Ελευθερία στερείται της αναγνωσιμότητας και της στήριξης που αρμόζει σε μια αθλήτρια τέτοιου επιπέδου.

Ελπίζουμε οι συνεχής επιτυχίες της να ευαισθητοποιήσουν το κόσμο και τους θεσμούς έτσι ώστε να λάβει την στήριξη που της αξίζει. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αγώνες και μακάρι οι κόποι της να ανταμειφθούν και να επιστρέψει στην Κύπρο με μετάλλιο.

Send this to a friend