Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΒΙΝΤΕΟ: Ξυλοδαρμός-σοκ 14χρονου μαθητή Γυμνασίου
ΒΙΝΤΕΟ: Ξυλοδαρμός-σοκ 14χρονου μαθητή Γυμνασίου

ΒΙΝΤΕΟ: Ξυλοδαρμός-σοκ 14χρονου μαθητή Γυμνασίου

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που λήφθηκαν από την αυλή Γυμνασίου στην περιοχή της Λεμεσού, οι οποίες καταδεικνύουν τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονου από συνομήλικους του. 

Στο βίντεο που εξασφάλισε το AlphaNews.Live και δημοσιεύει με αλλοιωμένη εικόνα για ευνόητους λόγους, διακρίνεται μαθητής να χτυπά στο κεφάλι και το πρόσωπο τον 14χρονο. Στο επεισόδιο παρεμβαίνει συνομήλικος τους, που προσπαθεί να μπει ανάμεσα στους δύο. Την ίδια ώρα, άλλοι μαθητές φαίνεται να συμμετέχουν στον ξυλοδαρμό και να χτυπούν επίσης τον μαθητή.

Το όλο σκηνικό εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια ανηλίκων που με ιαχές και γέλια, φαίνεται βιντεογραφούν και να επικροτούν το επεισόδιο.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά το επεισόδιο ο 14χρονος εγκατέλειψε το σχολείο και μετέβη σε παρακείμενο φαρμακείο για να αναζητήσει βοήθεια, αφού φέρει εκδορές και τραύματα στο πρόσωπο. Ακολούθως, η Διεύθυνση του εκπαιδευτηρίου φαίρεται να επικοινώνησε με την μητέρα του μαθητή για να ενημερώσει ότι ελλείπει μετά από καβγά με συμμαθητές του. Ο μαθητής τελικά εντοπίστηκε και επέστρεψε στο σχολείο, ενώ φέρεται να παρακολούθησε το μάθημα την τελευταία διδακτική περίοδο.

Πηγές από το περιβάλλον του 14χρονου ανέφεραν στο AlphaNews.Live ότι παρόμοια περιστατικά εις βάρος του μαθητή είχαν εκτυλιχθεί και κατά την περσινή σχολική χρονιά, ενώ έγιναν διαβήματα από την οικογένεια για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε ήδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού από τους γονείς του 14χρονου, που φέρονται να έδωσαν κατάθεση στις Αρχές.

Πηγή: alphanews.live

Send this to a friend