Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Με επιτυχία διοργανώθηκε το 6ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού στα Λεύκαρα
Με επιτυχία διοργανώθηκε το 6ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού στα Λεύκαρα

Με επιτυχία διοργανώθηκε το 6ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού στα Λεύκαρα

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία το 6ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού, στα Λεύκαρα, στην Επαρχία Λάρνακας, στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2022. Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει, να χορέψει, και να απολαύσει την κάθε στιγμή μέσα από ένα εξαιρετικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από καταξιωμένους καλλιτέχνες. Φέτος, το φεστιβάλ στήριξε τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, παρευρέθηκε η καταξιωμένη μαγείρισσα Χρύσω Λέφου, η οποία παρασκεύαζε επιτόπου κυπριακό μαχαλλεπί γάλακτος.

Στο Φεστιβάλ υπήρχαν περίπτερα τα οποία πωλούσαν και πρόσφεραν κυπριακά προϊόντα όπως λευκαρίτικο ταβά, παλουζέ, σιουσιούκκο, παραδοσιακό παστέλι, ρέσι, ζεστά χαλλούμια, ζιβανία, παραδοσιακά αλλαντικά κλπ. Το κοινό είχε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσει απόσταξη ζιβανίας, παρασκευή αναρής, χαλλουμιού, παστελιού και παλουζέ. Επιτόπου τεχνίτες έφτιαχναν παραδοσιακές βούρκες, αυλούς κ.α.

Ο Οργανισμός εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, χορηγό επικοινωνίας του φεστιβάλ, στον Δήμo Λευκάρων, στον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» και στην καταξιωμένη μαγείρισσα Χρύσω Λέφου, η οποία συμμετείχε στο φεστιβάλ μας και στήριξε αφιλοκερδώς τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, επίσης, στη σχολική εφορία, στην κοινοπραξία Philippou Professional Productions και Pa Solutions, διοργανωτές του φεστιβάλ, στους μουσικούς και καλλιτέχνες, στα χορευτικά συγκροτήματα, στη διευθύντρια και το προσωπικό του νηπιαγωγείου Λαμπερά Αστεράκια που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στο φεστιβάλ ψυχαγωγώντας τους μικρούς μας φίλους, στους εκθέτες μας και τις Αγροτικές Οργανώσεις για τη συμμετοχή τους, στους υπαλλήλους του Οργανισμού και του Υπουργείου Γεωργίας και όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Send this to a friend