Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Χριστοφόρου: “Το μέγεθος του συλλόγου είναι που βάζει τα όρια” (τι είπε για Λάζαρο)
Χριστοφόρου: “Το μέγεθος του συλλόγου είναι που βάζει τα όρια” (τι είπε για Λάζαρο)

Χριστοφόρου: “Το μέγεθος του συλλόγου είναι που βάζει τα όρια” (τι είπε για Λάζαρο)

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Το μέγεθος του συλλόγου είναι που βάζει τα όρια και έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζαμε ότι δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε την Καρμιώτισσα στην έδρα της. Αρχίσαμε πολύ καλά τον αγώνα, βρήκαμε και γκολ και ευκαιρίες. Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Κρατάμε το γεγονός πως η ομάδα παρά το προβάδισμα που είχε δεν σταματούσε, ο τρόπος που την θέλει ο προπονητής να έχει το έλεγχο και ασφαλώς τον κόσμο μας που γέμισε ασφυκτικά το πέταλο και στήριξε την ομάδα ακόμη και στην περίπτωση που χρειάστηκε να αμυνθεί».

Για την ετοιμότητα των παικτών: «Η φετινή ομάδα έχει αλλάξει τρόπο λειτουργίας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και η πρόσληψη αθλητικού διευθυντή και υποστηρικτικής ομάδας και φυσικά οι μαζεμένες μετεγγραφές. Είναι θέμα χρόνου όλοι να είναι πανέτοιμοι για να έχει ευχάριστο πονοκέφαλο ο προπονητής μας με ποιους θα ξεκινά και με ποιους θα τελειώνει. Ακόμη είναι νωρίς, δεν έχει σημασία αν κερδίζουμε ή χάνουμε, γιατί έγιναν πολλές αλλαγές και πρέπει όλοι να εμπεδώσουν την φιλοσοφία του προπονητή. Ο κ. Μίλανιτς θέλει την ομάδα μας να μπαίνει στους αγώνες και να κυριαρχεί στο γήπεδο».

Για τον Λάζαρο: «Θα περιμένουμε με καθημερινή αξιολόγηση να δούμε εάν θα είναι μαζί μας την Παρασκευή στο παιχνίδι με τον Ακρίτα».

Send this to a friend