Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Πήρε την ουσία, πρέπει να πάρει όμως και περισσότερα από πολλούς παίκτες
Πήρε την ουσία, πρέπει να πάρει όμως και περισσότερα από πολλούς παίκτες

Πήρε την ουσία, πρέπει να πάρει όμως και περισσότερα από πολλούς παίκτες

Η Ανόρθωση πέτυχε τον πρώτιστο στόχο της κόντρα στην Καρμιώτισσα. Ο πρώτος και αδιαπραγμάτευτος στόχος ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Ο δεύτερος στόχος ήταν να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη σε σχέση με τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Στο ελάχιστο ήταν κάπως καλύτερη αλλά παραμένει πολύ μακριά από την εικόνα που θέλει να βλέπει ο κόσμος αλλά και από τις πραγματικές δυνατότητες που έχουν οι ποδοσφαιριστές.

Ο Μίλανιτς δεν έχει ακόμη βρει την καλύτερη δυνατή χημεία και βλέπουμε μία Ανόρθωση μουδιασμένη στο ξεκίνημα της σεζόν. Με νίκη και κόντρα στον Ακρίτα την επόμενη αγωνιστική η «Κυρία» θα πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος με εννέα βαθμούς και θα έχει και τον χρόνο να δουλέψει και να βελτιώσει τις αδυναμίες της.

Το γεγονός ότι η είσοδος του πολύπειρου Χριστοδουλόπουλου έδωσε βοήθειες και μεγαλύτερη ηρεμία στην ομάδα λέει πολλά. Και ίσως πρέπει να προβληματίσει. Πριν τραυματιστεί και αποχωρήσει ο Ελλαδίτης πρόλαβε και έδωσε και μία ασίστ στο γκολ του Αμπαρτζουμιάν. Ένα γκολ που θα βοηθήσει τον Αρμένιο δεξιό μπακ μιας και κόντρα στο ΑΠΟΕΛ έκανε κακό ματς.

Στην Ανόρθωση έχουν μπόλικη δουλειά μπροστά τους και το σημαντικό είναι να βρει τον τρόπο η ομάδα να γίνεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι για να αποκτήσει ρυθμό, ψυχολογία και να έχει συνέπεια εντός αγωνιστικού χώρου.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend