Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Mackenzy Dream Residences, το νέο έργο της AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD
Mackenzy Dream Residences, το νέο έργο της AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD

Mackenzy Dream Residences, το νέο έργο της AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD

Μια ανάσα, από τον παραλιακό κοσμοπολίτικο πεζόδρομο της περιοχή Μακένζι, οικοδομεί για ακόμα μια φορά, η εταιρεία  Africanos Property Developers, το νέο της διαμάντι! Στην οικογένεια των έργων Mackenzy Hill Residences, Mackenzy Breeze & Heights Residences (“Mackenzy Sisters”), Mackenzy Beach Residences, Mackenzy Bay Residences και Mackenzy View Residences έρχεται να πάρει την θέση του το ολοκαίνουριο έργο MackenzyDreamResidences.

Πενταόροφη οικοδομή, με τρία διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων σε κάθε όροφο. Τα τρία διαμερίσματα του  5ου ορόφου μάλιστα έχουν το προνόμιο της πανοραμικής θέας που μπορούν να απολαύσουν από τα ιδιωτικά τους roofgarden! Όλα τα διαμερίσματα επωφελούνται ιδιωτικό, στεγασμένο χώρο στάθμευσης, όπως επίσης και αποθηκευτικό χώρο.

Ακολουθεί βίντεο:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers,η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 8:00 -17:30 για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή  και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: [email protected] .

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Send this to a friend