Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Κάντε αναλήψεις δωρεάν από οποιαδήποτε τράπεζα στην ΕΕ
Κάντε αναλήψεις δωρεάν από οποιαδήποτε τράπεζα στην ΕΕ

Κάντε αναλήψεις δωρεάν από οποιαδήποτε τράπεζα στην ΕΕ

Σημαντικά πλεονεκτήματα προσφέρει ο Basic λογαριασμός της Ελληνικής Τράπεζας, απλοποιώντας τα πράγματα για τους πελάτες της, υφιστάμενους και νέους, στις καθημερινές τους συναλλαγές ή σε ό,τι αφορά τη διεκπεραίωση πληρωμών.

Το πλέον σημαντικό πλεονέκτημα, βεβαίως, είναι ότι με την απόκτηση του λογαριασμού Basic, κάθε πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας έχει πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει δωρεάν αναλήψεις σε ευρώ, από ATM οποιασδήποτε τράπεζας, είτε εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας, είτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όλοι οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να αποκτήσουν τον λογαριασμό Basic ανοίγοντας νέο λογαριασμό ή μετατρέποντας ένα ή περισσότερους υφιστάμενους λογαριασμούς ταμιευτηρίου σε λογαριασμό Basic, με μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας. Με χρέωση μόλις €1.50 τον μήνα, οι πελάτες απολαμβάνουν το άνοιγμα και την τήρηση του λογαριασμού, καθώς επίσης και την έκδοση, ανανέωση και ετήσια συνδρομή απλής χρεωστικής κάρτας. Παράλληλα, μπορούν να εξασφαλίσουν δωρεάν πρόσβαση στα ψηφιακά κανάλια της Τράπεζας για να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τον λογαριασμό τους, γλιτώνοντας έτσι πολλές χρεώσεις που επιβαρύνουν τις συναλλαγές στα ταμεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των χρεώσεων του λογαριασμού Basic για τις πιο κάτω υπηρεσίες πληρωμών (“πακέτο υπηρεσιών λογαριασμού Basic”), συμπεριλαμβανομένης της μηνιαίας συνδρομής, δεν μπορεί να ξεπερνά τα €36 ετησίως, ενώ δεν υπάρχει κανένα όριο στον αριθμό συναλλαγών. Το πακέτο υπηρεσιών λογαριασμού Basic περιλαμβάνει τα πιο κάτω:

  • Εκτέλεση εισερχόμενων / εξερχόμενων εμβασμάτων έως €5.000
  • Αναλήψεις μετρητών στο ταμείο (δωρεάν μέσω ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας)
  • Εκτέλεση πάγιων εντολών
  • Εσωτερικές μεταφορές χρημάτων στο ταμείο (δωρεάν μέσω των διαδικτυακών καναλιών της Τράπεζας)

Όπως είναι γνωστό, η πραγματοποίηση εξερχόμενων εμβασμάτων SEPΑ (κράτη μέλη ΕΕ), μέσω Hellenic Bank Online Banking (Web Banking / Mobile App) για ποσό μέχρι €1.000, παρέχεται δωρεάν, σε όλους τους πελάτες της Τράπεζας, ενώ δεν υπάρχει κανένα όριο στον αριθμό εμβασμάτων/ συναλλαγών.

Διευκρινίζεται ότι το «πακέτο υπηρεσιών λογαριασμού Basic», καθώς και η μηνιαία συνδρομή λογαριασμού Basic παρέχονται δωρεάν για τους λήπτες ΕΕΕ, καθώς και σε πρόσωπα που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του Νόμου 64(Ι)/2017 (Αιτητές Πολιτικού Ασύλου, Πολιτικοί Πρόσφυγες, Κάτοχοι Συμπληρωματικής Προστασίας, Θύματα Εμπορίας ή/και Εκμετάλλευσης Προσώπων).​ ​

Send this to a friend