Home ΕΞΟΔΟΣ Πάμε για όσπρια και μαμαδίστικο φαγητό σε μια γνωστή ψησταριά στο χωριό
Πάμε για όσπρια και μαμαδίστικο φαγητό σε μια γνωστή ψησταριά στο χωριό

Πάμε για όσπρια και μαμαδίστικο φαγητό σε μια γνωστή ψησταριά στο χωριό

Στην ψησταριά αυτή, όλοι βρίσκουν αυτό που έχουν όρεξη να φάνε. Και είναι πάντα καλομαγειρεμένο και νόστιμο, σαν σπιτικό.

Ο λόγος για την Κουζινομαγεία που βρίσκεται στα Λιβάδια. Μία ψησταριά ατμοσφαιρική, που φημίζεται για τις σπιτικές συνταγές και τα εξαιρετικά κρεατικά στα κάρβουνα που σερβίρει κάθε μεσημέρι!

Εδώ το μεσημέρι θα φας νόστιμα μαγειρευτά και εποχιακά πιάτα, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, μιας και στην Κουζινομαγεία φροντίζουν κάθε μέρα να σου δίνουν πολλές επιλογές, πάντα φρεσκομαγειρεμένες!

Όσπρια όπως, μπιζέλι, καθώς επίσης και ψάρια και θαλασσινά, όπως σολομό και λαβράκι ετοιμάζονται καθημερινά, με τις καλύτερες πρώτες ύλες και παραδοσιακές συνταγές, με σκοπό να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό της γεύσης!

Επιπλέον, εδώ σου ετοιμάζουν και σου σερβίρουν νόστιμα πιάτα όπως κεφτέδες, λαζάνια, μακαρόνια του φούρνου και κοτόπουλο Teriyakki, που θα φτάσουν στο τραπέζι σου σε γενναιόδωρες μερίδες!

Μ’ αυτά τα δεδομένα, εδώ μπορείς να έρθεις όσες φορές θέλεις για μεσημεριανό, επιλέγοντας κάθε φορά κάτι διαφορετικό χωρίς να βαρεθείς, ενώ το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος αφού υπάρχουν τα πιάτα της ημέρας τα οποία αλλάζουν ανάλογα με τη μέρα.

Πετράκη Κυπριανού, Λιβάδια, 24 666669

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend