Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποιός θα πάρει φέτος την Σούπερ Λιγκ και ποιό προβλέπεται για πρώτο σκόρερ; Δείτε τι προσφέρει η “ΒοοkieCo”
Ποιός θα πάρει φέτος την Σούπερ Λιγκ και ποιό προβλέπεται για πρώτο σκόρερ; Δείτε τι προσφέρει η “ΒοοkieCo”

Ποιός θα πάρει φέτος την Σούπερ Λιγκ και ποιό προβλέπεται για πρώτο σκόρερ; Δείτε τι προσφέρει η “ΒοοkieCo”

Η αυλαία του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ «ανοίγει» την Παρασκευή 19 Αυγούστου με το παιχνίδι στο «Πανθεσσαλικό» ανάμεσα στον Βόλο και τον Αστέρα Τρίπολης. Με το νέο πρωτάθλημα προ των πυλών, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται και στις μακροχρόνιες αγορές που είναι διαθέσιμες. Η «ΒοοkieCo» σας δίνει το δικαίωμα να ποντάρετε ποιο βλέπετε για πρωταθλητή και ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του νέου πρωταθλήματος.

Φαβορί για ακόμη μια χρονιά ο πρωταθλητής Ολυμπιακός που πληρώνει 1.65 για να συνεχίσει το σερί του, ενώ δεύτερο φαβορί αυτή τι στιγμή θεωρείται η ΑΕΚ (5.00). Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός (6.00) και τέταρτο φαβορί ο ΠΑΟΚ (8.00). Δείτε αναλυτικά τις τιμές:

Στην μάχη τώρα για τον πρώτο σκόρερ φαβορί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού που προσφέρεται στο 3.00. Ακολουθεί το μεγάλο απόκτημα του Παναθηναϊκού ο Αντράζ Σπόραρ με 4.00 και τρίτος στην σειρά ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ Αθηνών. Δείτε αναλυτικά τις τιμές:

Επισκεφτείτε ένα από τα υπερσύγχρονα πρακτορεία της «BookieCo» Παγκύπρια και μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο agents.bookieco.com.cy.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend