Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Φωτιά σε όχημα στη Λάρνακα ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική
Φωτιά σε όχημα στη Λάρνακα ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική

Φωτιά σε όχημα στη Λάρνακα ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική

Φωτιά σε όχημα, που ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα, την Παρασκευή, στη Λάρνακα και  κατέσβεσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στις 05:02, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι δίπλα από πολυκατοικία στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην επαρχία Λάρνακας. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ένα στελεχωμένο Πυροσβεστικό Όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 05:09.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, επηρεάστηκε ο χώρος επιβατών του οχήματος. Θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών της πυρκαγιάς, αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Επίσης φωτιά ξέσπασε χθες σε ηλεκτρολογικό εργαστήριο οχημάτων, στο ισόγειο διώροφης οικοδομής στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι, στην οποία ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο στελεχωμένα Πυροσβεστικά Οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου Λοχία Αδάμου Αδάμου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12:22. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εργαστήριο, καθώς και το περιεχόμενό του καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ από τον καπνό, σοβαρές ζημιές έπαθε η εξωτερική βαφή στην πρόσοψη του κτηρίου.

Επιπρόσθετα, από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν και δύο από τα διαμερίσματα στον πρώτο όροφο του κτηρίου με ελαφρές ζημιές. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, οι ένοικοι των διαμερισμάτων και οι εργαζόμενοι στο ηλεκτρολογικό εργαστήριο απουσίαζαν.

Κατά την κατάσβεση, η ομάδα πυρόσβεσης απομάκρυνε κύλινδρα πεπιεσμένων αερίων σε ανοιχτό χώρο, για σκοπούς ασφαλείας. Μετά από διερεύνηση των αιτιών πυρκαγιάς από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Κράτους, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα.

Από τις 06:00 της 18ης Αυγούστου 2022 μέχρι και τις 06:00 της 19ης Αυγούστου 2022, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε 31 κλήσεις για βοήθεια, 15 πυρκαγιές, 13 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Send this to a friend