Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Εντοπίσαμε στον Πρωτάρα ένα εστιατόριο για τους λάτρεις του καλού φαγητού με πίνακες του δικού μας Σπύρου Αγαθού
Εντοπίσαμε στον Πρωτάρα ένα εστιατόριο για τους λάτρεις του καλού φαγητού με πίνακες του δικού μας Σπύρου Αγαθού

Εντοπίσαμε στον Πρωτάρα ένα εστιατόριο για τους λάτρεις του καλού φαγητού με πίνακες του δικού μας Σπύρου Αγαθού

Το εστιατόριο Folio στον Πρωτάρα είναι ίσως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου που αξίζει να επισκεφθείς.

Πίνακας του καλλιτέχνη Σπύρου Αγαθού

Αξίζει να σημειωθεί προτού σας μυήσουμε στην κουλτούρα του εστιατορίου ότι σε μια πρώτη αναγνώριση στον χώρο εντοπίσαμε με μεγάλη μας χαρά πίνακες του δικού μας καλλιτέχνη, Σπύρου Αγαθού, να διακοσμούν τον κομψό εσωτερικό χώρο.

Η ομάδα του Larnakaonline Έξοδος επισκέφθηκε το εστιατόριο και η εμπειρία ήταν μοναδική.

Καλόγουστος και καθαρός χώρος, αέρινη βεράντα και καλή διάθεση. Μείναμε έκπληκτοι από την τόσο ευγενική προσέγγιση του προσωπικού από τους σερβιτόρους μέχρι και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Πανδαισία γεύσεων από διεθνείς κουζίνες αλλά και κυπριακές γεύσεις. Πλούσιο menu από το Sushi Bar του εστιατορίου που βρίσκεται σε ξεχωριστή κουζίνα στο χώρο. Εύγευστα και φρέσκα sushi σερβιρισμένα όπως επιβάλλεται.

Στο εστιατόριο μπορείτε να βρείτε την κάβα η οποία αποτελείται από κρασιά από όλο τον κόσμο καθώς και τα κρέατα ωρίμανσης που βρίσκονται σε ειδικό θάλαμο.

Μια πιατέλα με πεντανόστιμα γλυκά έφθασε στο πιάτο μας και κάνεις δεν αντιστάθηκε στις γλυκές αυτές γεύσεις.

Αξίζει να το επισκεφτείτε, θα μας θυμηθείτε.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

+357 23 744800

Send this to a friend