Home Uncategorized Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ για τις ομάδες μας και εμείς πάμε «ΒοοkieCo»!
Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ για τις ομάδες μας και εμείς πάμε «ΒοοkieCo»!

Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ για τις ομάδες μας και εμείς πάμε «ΒοοkieCo»!

Ημέρα UEFA Europa League η σημερινή και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους πρώτους αγώνες των play-offs με τριπλή εκπροσώπηση για την Κύπρο. Στα play-offs του Europa League συμμετέχει ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ και η Ομόνοια που θα δώσει απόψε το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς δεν συμμετείχε σε προκριματικές φάσεις.

Πλούσια η αγωνιστική δράση για ακόμα ένα βράδυ και πάμε «ΒοοkieCo» που ήρθε για να ανατρέψει τα καθιερωμένα στο στοίχημα.

Απόλλων – Ολυμπιακός Πειραιώς (20:00)

Φαβορί οι «ερυθρόλευκοι» που το διπλό τους στην Λευκωσία προσφέρεται στο 2.24 και η νίκη των γηπεδούχων στο 3.59. Η ισοπαλία πληρώνει 3.27. Αμέτρητες οι επιλογές και στις υψηλότερες τιμές. Πατήστε ΕΔΩ για όλες τις λεπτομέρειες.

Dnipro-1 – ΑΕΚ (21:00)

Αουτσάιντερ στις τιμές στην «BookieCo» η ομάδα της Λάρνακας που πληρώνει το διπλό της 3.03. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.19 και η νίκη των Ουκρανών στο 2.46. Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Σλοβακία εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Πατήστε ΕΔΩ να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης.

Gent – Ομόνοια (21:30)

Πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι για τους Κυπελλούχους και έχουν δύσκολο έργο ενώπιων τους. Αυτό φαίνεται μέσα και από το σετ αποδόσεων στην «BookieCo». Ο άσσος πληρώνει 1.29, η ισοπαλία 5.61 και το διπλό της Ομόνοιας στο 10.21. Δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα πατώντας ΕΔΩ.

Επισκεφτείτε ένα από τα υπερσύγχρονα πρακτορεία της «BookieCo» Παγκύπρια  και μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο agents.bookieco.com.cy.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα. 

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend