Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στα αδελφοποιημένα Λιβάδια Μυλοποτάμου Νομού Ρεθύμνης στην Κρήτη αποστολή του Δήμου Λιβαδιών Λάρνακας
Στα αδελφοποιημένα Λιβάδια Μυλοποτάμου Νομού Ρεθύμνης στην Κρήτη αποστολή του Δήμου Λιβαδιών Λάρνακας

Στα αδελφοποιημένα Λιβάδια Μυλοποτάμου Νομού Ρεθύμνης στην Κρήτη αποστολή του Δήμου Λιβαδιών Λάρνακας

Θερμής Κρητικής υποδοχής και φιλοξενίας, έτυχε η αποστολή του Δήμου Λιβαδιών Λάρνακας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Μάριο Αρμένη, στα αδελφοποιημένα Λιβάδια Μυλοποτάμου Νομού Ρεθύμνης στην Κρήτη.

Αφού ξεναγήθηκαν στο χωριό απο τον Πάτερ Αντρέα,τον Πρόεδρο της Κοινότητας και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού, επισκέφθηκαν το Μνημείο Ηρώων όπου τελέστηκε τρισάγιο, έγινε κατάθεση στεφάνων και εψάλει ο Εθνικός Υμνος.

Ακολούθως επισκέφθηκαν και κατάθεσαν στεφάνι στον τάφο του πρόσφατα θανόντα κομάντος της Α Μοίρας (35) καταδρομών Ιωάννη Μάρη που συμμετείχε στις πολεμικές Επιχειρήσεις Αττίλα 1 & 2 και τιμήθηκε με τα μετάλλια ‘Αναμνηστικό Επιχειρήσεων Κύπρου 1974 & Ανδραγαθίας.

Ακολούθως επισκέφθηκαν το Εκλησιαστικό & Λαογραφικό Μουσείο.

Στη συνέχεια τους παρετέθει δείπνο και ακολούθησε γλέντι στο Πολιτιστικό Κέντρο. Με την αποστολή του Δήμου Λιβαδιών και ο Χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού Ομίλου Αθανασία Γιώργος Θεοδούλου που διασκέδασε τους παρευρισκόμενους με τους παραδοσιακούς χορούς της Κύπρου.

Μεγάλη εντύπωση εκανε σε όλη την αποστολή το θερμό και γνήσιο αυθόρμητο καλωσόρισμα και τα κεράσματα που τους περίμεναν στους δρόμους απο τους κάτοικους της Κοινότητας.

Send this to a friend