Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ώρα για Σούπερ Καπ και πάμε «BookieCo», εκεί που επιλέγεις ό,τι έχεις ονειρευτεί!
Ώρα για Σούπερ Καπ και πάμε «BookieCo», εκεί που επιλέγεις ό,τι έχεις ονειρευτεί!

Ώρα για Σούπερ Καπ και πάμε «BookieCo», εκεί που επιλέγεις ό,τι έχεις ονειρευτεί!

Η ποδοσφαιρική περίοδος 2022 – 2023 στην Κύπρο,  αρχίζει την Παρασκευή 12 Αυγούστου με τον αγώνα του Super Cup μεταξύ του Πρωταθλητή Απόλλωνα Λεμεσού και της Κυπελλούχου Ομόνοιας Λευκωσίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 20:30 στο Στάδιο ΑΕΚ Arena. Η ποδοσφαιρική δράση αρχίζει και στην χώρα μας και εμείς πάμε «BookieCo» με πολλές στοιχηματικές επιλογές και τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Ποιος θα κατακτήσει την πρώτη κούπα της χρονιάς; Aπόλλωνας ή Ομόνοια; Φαβορί δεν υπάρχει και αυτό φαίνεται στο σετ αποδόσεων στην «BookieCo». 2.70 η νίκη και των Πρωταθλητών και των Κυπελλούχων. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.20. 1.90 πληρώνουν και οι δύο για το ποιος θα κατακτήσει το Σούπερ Καπ.

Λέτε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1.98) ή δεν προβλέπετε κάτι τέτοιο (1.90);

Δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα πατώντας ΕΔΩ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο agents.bookieco.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα υπερσύγχρονα πρακτορεία της «BookieCo» Παγκύπρια.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα. 

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend