Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Άνδρας φέρεται να εντοπίστηκε να οδηγεί παρά τον Κόρνο με δια παντός στερημένη άδεια οδηγού
Άνδρας φέρεται να εντοπίστηκε να οδηγεί παρά τον Κόρνο με δια παντός στερημένη άδεια οδηγού

Άνδρας φέρεται να εντοπίστηκε να οδηγεί παρά τον Κόρνο με δια παντός στερημένη άδεια οδηγού

Ανδρας ηλικίας 37 ετών, φέρεται να εντοπίστηκε από την Αστυνοία να οδηγεί αυτοκίνητο παρά τον Κόρνο, ενώ του είχε στερηθεί από το Δικαστήριο δια παντός η άδεια οδηγού.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «γύρω στις 7.10 το απόγευμα της Πέμπτης 11 Αυγούστου κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον Κόρνο».

Προστίθεται ότι οδηγός του οχήματος ήταν άνδρας ηλικίας 37 ετών, κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, από τις 26 Μαρτίου 2021, με δικαστική απόφαση, του έχει στερηθεί το δικαίωμα κατοχής άδειας οδηγού δια παντός.

Ο 37χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το όχημα που οδηγούσε ο 37χρονος κρατήθηκε για φύλαξη από την Αστυνομία.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου διερευνά την υπόθεση.

Send this to a friend