Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Να γράψει ιστορία μέσα στο Βελιγράδι (πιθανή ενδεκάδα)
Να γράψει ιστορία μέσα στο Βελιγράδι (πιθανή ενδεκάδα)

Να γράψει ιστορία μέσα στο Βελιγράδι (πιθανή ενδεκάδα)

Με ασπίδα το 2-1 του πρώτου αγώνα η ΑΕΚ θα προσπαθήσει απόψε στις 22:00 να γράψει ιστορία στο «Παρτιζάν stadium» και να φύγει όρθια από μία έδρα που μόνο εύκολη δεν θα είναι. Φυσικά το γεγονός ότι το γήπεδο δεν θα είναι γεμάτο και ο κόσμος της Παρτιζάν είναι απογοητευμένος, ίσως αυτό να είναι καλό για την ομάδα του Όλτρα.

Το κλίμα στην αποστολή της ΑΕΚ λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα είναι εξαιρετικό. Μπορεί να υπάρχουν τα προβλήματα με τους Άνχελ Γκαρσία και Κύπρο Χριστοφόρου αλλά οι λύσεις υπάρχουν και δεν αναμένεται να επηρεαστεί το πλάνο της ομάδας σε μεγάλο βαθμό.

Περίπου 200 φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται ήδη στο Βελιγράδι και ετοιμάζονται για τον αποψινό αγώνα. Αναμένεται να δώσουν τη δική τους μάχη από τις εξέδρες. Πάνω από 5000 θα είναι οι Σέρβοι οπαδοί.

Γράφει ιστορία…
Αν η ΑΕΚ καταφέρει και δεν χάσει από την Παρτιζάν θα εξασφασλίσει την πρόκριση και ταυτόχρονα και την είσοδο της τουλάχιστον στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά στην ιστορία της ΑΕΚ που θα μπει σε ομίλους μετά τις δυο σεζόν που αγωνίστηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Πιθανή ενδεκάδα Όλτρα…
Κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ θα είναι ο Πίριτς, δεξί μπακ ο Ροσάλες, αριστερό ο Εγγλέζου και κεντρικοί αμυντικοί οι Τόμοβιτς και Μιλίτσεβιτς. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται Σανχούρχο και Γκουστάβο, ενώ λίγο πιο μπροστά τους αναμένεται να κινείται ο Άλτμαν.

Δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Φαράς, αριστερά ο Γκιούρτσο και στην κορυφή ο Τρισκόφσκι. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης Ράφα Λόπες, Μπρούνο Γκάμα και Βίκτορ Ολατούντζι.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend