Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Φουλ για πρόκριση ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, πάμε «BookieCo» με τις υψηλότερες αποδόσεις!
Φουλ για πρόκριση ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, πάμε «BookieCo» με τις υψηλότερες αποδόσεις!

Φουλ για πρόκριση ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, πάμε «BookieCo» με τις υψηλότερες αποδόσεις!

 

 

ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας θα προσπαθήσουν σήμερα να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχουν και πάμε «BookieCo» με πολλές στοιχηματικές επιλογές και τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

 

Πρώτος αρχίζει την προσπάθεια του ο ΑΠΟΕΛ. Αντιμετωπίζει στις 16:30 εκτός έδρας την Kyzylzhar Καζακστάν στα play-offs του UEFA Europa Conference League. Ο ΑΠΟΕΛ είχε νικήσει με 1-0 στον πρώτο αγώνα που έγινε στο ΓΣΠ. Φαβορί για νίκη και πάλι οι «γαλαζοκίτρινοι» και η απόδοση τους προσφέρεται στο 1.74, η ισοπαλία στο 3.57 και η νίκη των γηπεδούχων στο 5.11. Στα γκολ τώρα το Over 2,5 πληρώνει 2.25 και το Under 1.62.

Δείτε όλες τις επιλογές του αγώνα πατώντας ΕΔΩ.

 

Προβάδισμα ενός τέρματος έχει και η ΑΕΚ Λάρνακας που παίζει στις 22:00 εκτός έδρας με την Παρτίζαν Βελιγραδίου. Η ΑΕΚ είχε νικήσει με 2-1 στον πρώτο αγώνα και θα προσπαθήσει απόψε να εξασφαλίσει την πρόκριση της στα play-offs του UEFA Europa League. Σούπερ φαβορί για νίκη οι Σέρβοι που πληρώνουν 1.60 και το διπλό της ΑΕΚ 5.76. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.96. Λέτε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (2.07) ή όχι (1.80);

Δείτε όλες τις επιλογές του αγώνα πατώντας ΕΔΩ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο agents.bookieco.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα υπερσύγχρονα πρακτορεία της «BookieCo» Παγκύπρια.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα. 

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend