Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Ο Πρόεδρος συγχαίρει τους Κύπριους αθλητές και αθλήτριες για τις επιδόσεις τους στο Μπέρμιγκχαμ
Ο Πρόεδρος συγχαίρει τους Κύπριους αθλητές και αθλήτριες για τις επιδόσεις τους στο Μπέρμιγκχαμ

Ο Πρόεδρος συγχαίρει τους Κύπριους αθλητές και αθλήτριες για τις επιδόσεις τους στο Μπέρμιγκχαμ

Του Κύπριους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στην αποστολή στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες 2022 στο Μπέρμιγκχαμ, συγχαίρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα χρυσά μετάλλια των Ηλία Γεωργίου και Γιώργου Μπαλαρτζισβίλι.

Σε ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δίνει «συγχαρητήρια στις αθλήτριες και αθλητές μας για τις εξαιρετικές επιδόσεις και τα 11 μετάλλια στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες».

Στη συνέχεια, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους «χρυσούς» αθλητές, Ηλία Γεωργίου και Γιώργο Μπαλαρτζισβίλι «που ανέβασαν τη χώρα μας στο πιο ψηλό βάθρο», όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος.

Υπενθυμίζεται ότι Ηλίας Γεωργίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Ενόργανη Γυμναστική στο αγώνισμα του Μονόζυγου, ενώ ο Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι στο Τζούντο στην Κατηγορία των 66 κιλών. Σε αυτή την 22η διοργάνωση των Κοινοπολιτειακών Αγώνων, η Κύπρος κατέκτησε συνολικά 11 μετάλλια, 2 χρυσά, 3 αργυρά και 6 χάλκινα, καταλαμβάνοντας την πολύ τιμητική 16η θέση ανάμεσα σε 72 χώρες.

Send this to a friend