Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

Το φαινόμενο νεαροί να γράφουν σε δημόσιους και άλλους χώρους συνθήματα πριν τη στράτευσή τους έχει καταστεί βραχνάς για τις Τοπικές Αρχές. Έτσι και φέτος νεαροί λέρωσαν τοίχους, πάρκα και άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους στον Δήμο Αθηένου.

Με πρωτοβουλία του FUN CLUB Αθηένου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας, αρκετά άτομα μέλη τους μαζεύτηκαν το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 το πρωί και σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηένου, που τους προμήθευσε τα υλικά, προέβησαν εθελοντικά σε σβήσιμο των αναγραφέντων, εξαλείφοντας την οχληρία. Παρά τη ζέστη και τις άσχημες καιρικές συνθήκες πρόσφεραν σημαντική υπηρεσία στον Δήμο τους.

Ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς τους επισκέφτηκε ενδιάμεσα της εργασίας που έκαναν, τους ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία τους και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Τόνισε τη μεγάλη σημασία της εθελοντικής προσφοράς τους, που με την παρουσία μικρών μελών τους έστειλαν και μηνύματα εθελοντισμού σε νέους και παιδιά. Επίσης τόνισε ότι η αγορά των υλικών κόστισε στον Δήμο ένα σημαντικό ποσό και τους κάλεσε όσο μπορούν να μιλήσουν με τους νέους για να σταματήσει αυτό το άσχημο έθιμο, που δεν βοηθά κανένα, ενώ δημιουργεί κόστος και προβλήματα στον Δήμο, κάνοντας ειδική αναφορά στους νέους που πριν κάποια χρόνια στρατεύθηκαν και η Αθηένου δεν παρουσίασε αυτή την οχληρία, ενώ τους είχε συγχαρεί δημόσια.

Εκ μέρους των μελών του FUN CLUB Αθηένου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας τονίσθηκε ότι τα μέλη τους θα βρίσκονται κοντά στα τοπικά δρώμενα του Δήμου Αθηένου και θα βοηθούν, όπου είναι δυνατόν, με παρόμοιες πρωτοβουλίες.

 

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι το πρόγραμμα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών από την Εταιρεία Green Dot, δεν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022, στον Τομέα Α (Νότια των Λεωφόρου Λεμεσού, Νίκου και Δέσποινας Παττίχη και Γρηγόρη Αυξεντίου μέχρι την Αστυνομική Διεύθυνση).

Ως εκ τούτου η προγραμματισμένη συλλογή για τον πιο πάνω Τομέα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 με ώρα έναρξης στις 4.00 μ.μ.

Send this to a friend