Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Καταδίωξη οδηγού στη Λάρνακα: Προσέκρουσε σε άλλα οχήματα – Τρεις συλλήψεις
Καταδίωξη οδηγού στη Λάρνακα: Προσέκρουσε σε άλλα οχήματα – Τρεις συλλήψεις

Καταδίωξη οδηγού στη Λάρνακα: Προσέκρουσε σε άλλα οχήματα – Τρεις συλλήψεις

Καταδίωξη οχήματος σημειώθηκε γύρω στις 11.00 το μεσημέρι της Κυριακής, σε περιοχή της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη του ΟΠΕ έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός παρέλειψε και συνέχισε την πορεία του, εισήλθε στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αγία Νάπα.

Στη συνέχεια εξήλθε του αυτοκινητόδρομου και κινήθηκε στην Ορόκλινη, ενώ στη συνέχεια κινήθηκε στην περιοχή Λειβαδιών, όπου προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, στα οποία δεν επέβαιναν οποιαδήποτε πρόσωπα και ακινητοποιήθηκε στο σημείο.

Τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν σε έλεγχο τους τρεις υπόπτους, δύο άντρες και μία γυναίκα που επέβαιναν στο όχημα. Στο όχημα ανευρέθηκαν ένας κόπτης και μια σιδερογροθιά, καθώς και χρηματικό ποσό, που φαίνεται κάτοχοι τους να είναι οι δύο ύποπτοι άντρες. Για το χρηματικό ποσό δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις

Οι δύο ύποπτοι άντρες συνελήφθησαν για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση, ενώ παράλληλα διερευνά και υπόθεση τροχαίων παραβάσεων, καθώς και τροχαίας σύγκρουσης.

Η ύποπτη γυναίκα συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που είχε πρόσφατα εκδοθεί, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε περιουσία – σε υποστατικό στη Λάρνακα από όπου κλάπηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτα, αξίας 400 ευρώ, ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη του υποστατικού. Η κλοπή διαπράχθηκε στις 06 Ιουλίου.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λάρνακας διερευνά την υπόθεση κλοπής.

Send this to a friend