Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικούς -Τον σταμάτησαν για έλεγχο
Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικούς -Τον σταμάτησαν για έλεγχο

Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικούς -Τον σταμάτησαν για έλεγχο

Δυο μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων τραυματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν οδηγός τούς παρέσυρε κατά τη διάρκεια ελέγχου, ενώ εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός και καταζητείται. Στη σκηνή εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00, όταν τα μέλη του ΟΠΕ ανέκοψαν όχημα για έλεγχο στην περιοχή Καψάλου. Όταν οι δυο αστυνομικοί πλησίασαν στο παράθυρο και ζήτησαν από τον οδηγό να σβήσει τον κινητήρα και να εξέλθει για έλεγχο, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα. Ως αποτέλεσμα, ο ένας αστυνομικός κτυπήθηκε από τον αριστερό τροχό, ενώ ο δεύτερος παρασύρθηκε από το όχημα και κτύπησε σε πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να ακινητοποιηθεί σε πεζοδρόμιο και ο ίδιος να εγκαταλείψει πεζός τη σκηνή.

Οι δυο τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Λεμεσού, όπου ο πρώτος έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ ο δεύτερος κρατείται για περίθαλψη, χωρίς ωστόσο η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία.

Από εξετάσεις στη σκηνή εντοπίστηκε ένα πακέτο που περιείχε συσκευασίες με περίπου έξι γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Οδηγός του οχήματος είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, 53χρονος, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Send this to a friend