Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Έκαναν delivery βαλίτσες με κλεμμένα αντικείμενα σε κρατούμενο στη Μεννόγεια
Έκαναν delivery βαλίτσες με κλεμμένα αντικείμενα σε κρατούμενο στη Μεννόγεια

Έκαναν delivery βαλίτσες με κλεμμένα αντικείμενα σε κρατούμενο στη Μεννόγεια

Δύο άτομα ηλικίας 27 και 33 ετών συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού μεγάλου αριθμού ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι γύρω στις 7.30 το βράδυ της Πέμπτης 4 Αυγούστου, δύο άνδρες ηλικίας 27 και 33 ετών, κάτοικοι Πάφου, μετέβησαν στο Χώρο Κράτησης Αλλοδαπών στη Μενόγεια, με σκοπό να παραδώσουν τέσσερις ταξιδιωτικές βαλίτσες και δύο τσάντες χειρός, σε κρατούμενο, ο οποίος πρόκειται να απελαθεί τις επόμενες μέρες.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ελέγχου των αποσκευών, από τα μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, ρολογιών και άλλων τιμαλφών.

Οι δύο άνδρες ερωτήθηκαν από τους Αστυνομικούς για την προέλευση των αντικειμένων, αλλά δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Send this to a friend