Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Τα πρώτα έργα στην περιοχή Νέας Μαρίνας Λάρνακας από την Africanos Property Developers – Δείτε το νέο Panorama Residences
Τα πρώτα έργα στην περιοχή Νέας Μαρίνας Λάρνακας από την Africanos Property Developers – Δείτε το νέο Panorama Residences

Τα πρώτα έργα στην περιοχή Νέας Μαρίνας Λάρνακας από την Africanos Property Developers – Δείτε το νέο Panorama Residences

Περνώντας στην τελική φάση της μετακίνησης των Εγκαταστάσεων Υγρών Καυσίμων και Υγραερίου από την Λάρνακα στο Βασιλικό, τροχοδρομούμαστε επίσημα σε μια νέα εποχή για την πόλη μας.

Τα επενδυτικά έργα στην περιοχή της Νέας Μαρίνας Λάρνακας πρόκειται να ξεπεράσουν τα 3 δις.

Η Africanos Property Developers θέλοντας πάντα να προσφέρει στους πελάτες της, τις καλύτερες επιλογές, στην καρδιά των υπό ανάπτυξη περιοχών, έχει δημιουργήσει μια σειρά από νέα έργα στην περιοχή με σκοπό να εξυπηρετήσουν κάθε γούστο και ανάγκη του πελάτη της.

 

 

Marina Panorama Residences είναι το όνομα στο οποίο πρέπει να αναφέρετε στην Africanos Property Developers, αν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το έργο.

 

Το επιβλητικό Marina Panorama Residences θα αποτελείτε από δεκαέξι διαμερίσματα των 2 υπνοδωματίων και 2 μπάνιων με εξαίρεση τα τέσσερα διαμερίσματα της οροφής τα οποία έχουν το δικό τους roof garden προβάλλοντας την πανοραμική θέα στην υπερπολυτελή και υπερσύγχρονη Νέα Μαρίνα Λάρνακας αλλά και το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου. Όλα τα διαμερίσματα έχουν δικό τους ξεχωριστό αποθηκευτικό χώρο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

 

 

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του Έργου εφαρμόζει το κορυφαίας ποιότητας κεραμικό σαν φινίρισμα, μοναδικά γυάλινα μπαλκόνια και έξυπνη διάταξη των καθιστικών που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εργονομία στο χώρο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers, η ομάδα είναι διαθέσιμη για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή  και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στα: [email protected] και [email protected] .

 

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

 

Send this to a friend