Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Η Lidl συνεχίζει να επεκτείνεται και πλέον λειτουργεί περισσότερα από 12.000 καταστήματα διεθνώς
Η Lidl συνεχίζει να επεκτείνεται και πλέον λειτουργεί περισσότερα από 12.000 καταστήματα διεθνώς

Η Lidl συνεχίζει να επεκτείνεται και πλέον λειτουργεί περισσότερα από 12.000 καταστήματα διεθνώς

Η Lidl συνεχίζει να επεκτείνει τη λειτουργία της και στην Κύπρο και ανοίγει νέο κατάστημα στη Λεμεσό, την Πέμπτη 28 Ιουλίου. Το ενεργειακά αποδοτικό κτίριο, στο οποίο στεγάζεται το νέο κατάστημα, κατασκευάστηκε με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κος Κώστας Καδής. Πρόκειται για το 19ο κατάστημα Lidl στην Κύπρο και βρίσκεται στη Λεωφόρο Προμαχών Ελευθερίας 13, στον Άγιο Αθανάσιο.

 Ως η σταθερά αξιόπιστη επιλογή για της καθημερινές αγορές, η Lidl Κύπρου προσφέρει στους πελάτες της μια μεγάλη γκάμα τροφίμων και προϊόντων τοπικής και διεθνούς προέλευσης, ξεπερνώντας τα 2400 προϊόντα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και κατηγορίες όπως Protein, Bio και Vegan, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Το νέο κατάστημα στη Λεμεσό άνοιξε τις πόρτες του στο ευρύτερο κοινό στις 28 Ιουλίου καιθα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην παραλιακή κεντρική λεωφόρο Λεμεσού, τη Λεωφόρο Προμαχών Ελευθερίας, στον Άγιο Αθανάσιο, απέναντι από το Columbia Beach.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, κος Σπύρος Κονδύλης, «με γνώμονα την ευθύνη που μας αναλογεί και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, η Lidl Κύπρου ανοίγει το 19ο πράσινο και υπεύθυνο κατάστημά της. Μία σημαντική επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 5 εκ. ευρώ, μια επένδυση στην Κύπρο, στους ανθρώπους της, στα προϊόντα της, αλλά και σε ένα καλύτερο αύριο για όλους».

Η περιβαλλοντική ευαισθησία της Lidl έχει στρατηγική σημασία και σε αυτό το νέο, πράσινο και υπεύθυνο κατάστημα, με ψυκτικές μονάδες φιλικές προς το περιβάλλον, οι οποίες λειτουργούν με προπάνιο R-290, καθώς και με περισσότερα μέτρα ψυγείου για πιο πολλά προϊόντα, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη συντήρησή τους. Η εταιρία βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εγκατάστασης και χρήσης φωτοβολταϊκών συστημάτων. Μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους 2023 και θα λειτουργούν σε 10 από τις εγκατάστασης της , ώστε να  μείωσει ακόμη περισσότερο τη χρήση ενέργειας. Μια ακόμη επένδυση που θα ξεπεράσει τα 3 εκ. ευρώ.

Ακόμη, η Lidl Κύπρου έχει πρόσφατα εξασφαλίσει πιστοποιήσεις για τα καταστήματά της, όπως το Πράσινο Πιστοποιητικό ISO ISO 50001 για το σύστημα διαχείρισης ενέργειας που διαθέτει, αλλά και την πιστοποίηση EDGE για το πράσινο πρόγραμμα ανακαίνισης κτιρίων που εφαρμόζει για την εξοικονόμηση διοξειδίου του άνθρακα, νερού και ενέργειας.

O Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κύριος Κώστας Καδής στον χαιρετισμό του εξέφρασε την ευαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Lidl Κύπρουη οποία αποτελεί πρότυπο για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί σε κάθε τομέα της, εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Η λειτουργικότητα, η άνεση και η εξυπηρέτηση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τουνέουκαταστήματος. Ο υπερσύγχρονος χώρος πώλησης διαθέτει μεγάλους και άνετους διαδρόμους, 7 ταμεία, ένα εκ των οποίων για ΑΜΕΑ, 86 θέσεις στάθμευσης, τρεις εκ των οποίων για ΑΜΕΑ, 3 θέσεις για γονείς με παιδιά και 2 θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Η ομάδα του καταστήματος, γεμάτη ενθουσιασμό και πάθος για εξυπηρέτηση, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών της περιοχής, προσφέροντάς τους μια αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και με στόχο την ανάδειξη της εντοπιότητας, η Lidl Κύπρου εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας προϊόντα. Δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, η εταιρεία παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Διεθνές δίκτυο καταστημάτων Lidl

Με το άνοιγμα αυτού του καταστήματος και επιπλέον νέων καταστημάτων στην Ισπανία, την Ιταλία, την Πολωνία και τη Ρουμανία, το διεθνές δίκτυο καταστημάτων της Lidl επεκτείνεται σε πάνω από 12.000 καταστήματα.

Eπισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy                   

instagram.com/lidl_cyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

Send this to a friend