Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Η Lidl Κύπρου δίνει δυναμικό παρών στους εγχώριους θεσμούς βραβείων
Η Lidl Κύπρου δίνει δυναμικό παρών στους εγχώριους θεσμούς βραβείων

Η Lidl Κύπρου δίνει δυναμικό παρών στους εγχώριους θεσμούς βραβείωνΣτην εντυπωσιακή τελετή απονομής των Cyprus HR Awards, Cyprus Responsible Business Awards και Cyprus Retail Excellence Awards αλλά και στην εκδήλωση των Cyprus BITE Excellence Awards η Lidl Κύπρου απέσπασε συνολικά δεκαέξι βραβεύσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και καινοτομίας.

 Δίνοντας έμφαση στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, την καινοτομία αλλά και την αποτελεσματική επικοινωνία, η Lidl Κύπρου αναδεικνύεται με κάθε ευκαιρία από επαγγελματίες του κλάδου για το έργο της. Συνολικά η Lidl Κύπρου απέσπασε δεκαέξι βραβεία σε τέσσερεις θεσμούς.

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίαςστα Cyprus BITE Excellence Awards με την παρουσία της αγοράς Πληροφορικής και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας η Lidl Κύπρου διακρίθηκε :


 GOLD βραβείο για τα Δωρεάν online μαθήματα γυμναστικής σε όλους τους υπαλλήλους της Lidl Κύπρου κατά την διάρκεια της Πανδημίας και των lockdown.

SILVER βραβείο για την Mobile εφαρμογή – WeareLidl-  που δημιουργήθηκε για τους εργαζόμενους της Lidl Κύπρου

SILVER βραβείο για το πρόγραμμα ανάπτυξης για τα νέα διοικητικά στελέχη“EmpoweringLeadershipinadigitalERA”

Η βράβευση στα Cyprus HR Awards 2021 είναι μια σημαντική αναγνώριση της ομαδικής δουλειάς και δέσμευση για την παροχή αξιόλογων υπηρεσιών. Ταυτόχρονα, προσδίδει μια στρατηγική νότα αισιοδοξίας σε μια εποχή που η ενίσχυση του ηθικού της ομάδας είναι πιο κρίσιμη από ποτέ. Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 3η φορά και σε αυτή τη διοργάνωση η Lidl Κύπρου διακρίθηκε με οκτώ βραβεία:

Gold βραβείο στην κατηγορία «Excellence in Leadership Development» για το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Κουλτούρας Ηγεσίας “EmpoweringLeadership” που έχει στόχο να δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια σε νέους και νέες managers να αναλάβουν τον νέο τους ρόλο.

Gold δυο βραβεία στις κατηγορίες “Best Team Building Program” και «Βest Employee Engagement Strategy» για το Lidlwood, το πρόγραμμα που προβάλει την αυθεντική Lidl Κύπρου και δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους της να λάβουν μέρος σε εσωτερικές και εξωτερικές καμπάνιες επικοινωνίας.

Gold δυο βραβεία στις κατηγορίες «Best Change Management Strategy / Initiative» και «Most Effective Recruitment Strategy για την χρήση του Employer Value Proposition ως στρατηγικού εργαλείου προσέλκυσης υποψηφίων και ενίσχυσης του εσωτερικού engagement των ανθρώπων της.

Silver βραβείο στην κατηγορία «Best Talent Management Strategy & Initiative» για το πρόγραμμα « Χτίζοντας κουλτούρα Self-Development» με στόχο την ενεργοποίηση των εργαζομένων προς την προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη.

Bronze βραβείο στην κατηγορία «Most Effective Recruitment Strategy» για την καμπάνια επικοινωνίας «TopEmployer 2021» που προέβαλε μέσα από μια σειρά επεισοδίων την αυθεντική Lidl Κύπρου και τους ανθρώπους της.

Bronze βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace Diversity Strategy» για την καμπάνια Diversity Campaign που επικοινωνεί τη δέσμευσή της για ίση μεταχείριση ανεξαρτήτως φύλου, τη στήριξη της οικογένειας και την κουλτούρα της Διαφορετικότητας.

Ο Γιάννης Επαμεινώνδας, διευθυντής Ανθρωπίνου δυναμικού δήλωσε: «Οι βραβεύσεις μας σήμερα είναι άλλη μια απόδειξη των όσων προσφέρουμε στους ανθρώπους μας. Θέτουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο σε κάθε στάδιο, από την προσέλκυση νέων μελών και το recruiting μέχρι το engagement, την εκπαίδευση και την εξέλιξή τους, προετοιμάζοντας τους ηγέτες του αύριο. Πιστεύουμε στην έννοια του “μαζί” και της ομάδας και επενδύουμε σε ένα φιλικό, συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον ισότητας, με τον κάθε έναν και την κάθε μία από τους ανθρώπους μας στο επίκεντρό των δράσεων μας. Και θα το κάνουμε τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον καθώς οι άνρθωποί μας καθορίζουν το ποιοι είμαστε.

Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα του HR που εργάζεται καθημερινά ώστε οι άνθρωποι μας της πρώτης γραμμής να έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται ώστε να είναι και να αισθάνονται καλά».

 Τέλος στα Cyprus Responsible Business Awards 2021 τα βραβεία με ιδιαίτερη σημασία, αφού ο στόχος των υπεύθυνων επιχειρήσεων όπως και η Lidl Κύπρου είναι να γνωρίζουν και να πράττουν υπεύθυνα για το καλό κοινωνίας και του περιβάλλοντος στο οποίο και δραστηριοποιούνται. Σε αυτή την διοργάνωση η Lidl Κύπρου βραβεύτηκε με πέντε βραβεία:

GOLD Για το πρωτοποριακό πρόγραμμα MindREset σε συνεργασία με το οργανισμό JA Cyprus

 SILVER βραβείο για τη συνεργασία της Lidl Κύπρου με τον Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού τα πακέτα αγάπης και την ετήσια συνεργασία για τη στήριξη της Κυπριακής κοινωνίας.

SILVER βραβείο για την συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και το Πρόγραμμα «Ακαδημία Φαγητού για παιδιά»

SILVER βραβείο για την συνέπεια της Lidl Κύπρου σε θέματα Διαφορετικότητας, Ένταξης, αλλά και για τις Ίσεςευκαιρίες.

BRONZE βραβείο για την στήριξη και υποστήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου πέραν της χρηματικής δωρεάς με τη δημιουργία της Βραδιάς Αγάπης σε τηλεοπτικό επίπεδο  για την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου

Ο Σπύρος Κονδύλης, Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, δήλωσε:  «Υποστηρίζουμε έμπρακτα τους θεσμούς που επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στην Κυπριακή αγορά. Άλλη μια απόδειξη των όσων προσφέρουμε ως Lidl στη κοινωνία της Κύπρου. Μπορεί η δουλειά μας να είναι να φροντίζουμε τους πελάτες μας, ευθύνη και υποχρέωση μας συνάμα,  είναι να φροντίζουμε ολόκληρη την κοινωνία . Μια κοινωνία της οποίας αποτελούμε πλέον ενεργό κομμάτι εδώ και δώδεκα χρόνια. Για εμάς, οι βραβεύσεις αποτελούν επιπλέον δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά με όραμα μας το καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές».

*Oι διοργανώσεις πραγματοποιήθηκαν από την BOUSSIAS Cyprus.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

 Send this to a friend