Home ΕΞΟΔΟΣ Ένα εστιατόριο στη Λάρνακα ειδικεύεται στο παραδοσιακό fish and chips και πρέπει να το δοκιμάσεις
Ένα εστιατόριο στη Λάρνακα ειδικεύεται στο παραδοσιακό fish and chips και πρέπει να το δοκιμάσεις

Ένα εστιατόριο στη Λάρνακα ειδικεύεται στο παραδοσιακό fish and chips και πρέπει να το δοκιμάσεις

Σίγουρα δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει ζήσει στην Αγγλία ή την έχει επισκεφθεί και δεν έχει αναμνήσεις από το αγγλικό street food. Ο λόγος για το fish & chips, τα περιποιημένα και καλοτηγανισμένα, τραγανά, παναρισμένα φιλέτα ψαριού, που συνοδεύονται από φρεσκοτηγανισμένες πατάτες. Αν η ιδέα αυτή δελεάζει τον ουρανίσκο σας, τότε έχουμε να σου προτείνουμε τον κατάλληλο χώρο γα να απολαύσεις παραδοσιακό αγγλικό fish and chips.

Ο λόγος για το Oh My Cod, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στη Λάρνακα πριν από τρείς μήνες. Μια οικογενειακή επιχείρηση που ξέρει καλά από fish and chips αφού η εμπειρία τους μετρά 43 ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα, από το 1979, όπου ο Μιχάλης και η Αθηνά νοίκιασαν το πρώτο τους εστιατόριο στο Clacton on Sea της Αγγλίας.

Η αγάπη για το αγγλικο street food μεταφέρθηκε στα παιδιά της οικογένειας οι οποίοι με την επιστροφή τους στην Κύπρο αποφάσισαν να φτιάξουν το δικό τους Fish and Chips.

Αυτό έγινε πράξη, το 2022 στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο δρομο ΑΓ.Φανερωμένης απέναντι από το παλιό κοινοτικό Λάρνακας.

Στο μενού εκτός από fish and chips, θα βρείτε παραδοσιακές αγγλικές πίτες, burgers και σαλάτες. Αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε τον παραδοσιακό μπακαλιάρο με πατάτες και curry sauce.

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend