Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τοποθετηση Βύρα για την καταγγελία σε μπυραρία στη Λάρνακα
Τοποθετηση Βύρα για την καταγγελία σε μπυραρία στη Λάρνακα

Τοποθετηση Βύρα για την καταγγελία σε μπυραρία στη Λάρνακα

Με χθεσινή ανάρτηση του ο Μάριος Διανέλλος, ιδιοκτήτης του 1900, αναφέρει πως ο Δήμος Λάρνακας τον κατήγγειλε για τα τραπεζάκια έξω στο δρόμο. Σε ίδια ανάρτηση μας δείχνει μαζεμένα σκουπίδια σε διπλανό δρομο.

Το Larnakaonline επικοινώνησε με το Δήμαρχο Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα, ο οποίος μας ανέφερε ότι είναι παράνομο να τοποθετούνται τραπεζάκια εντός του δρόμου καθώς και στα πεζοδρόμια της πόλης.

Πρόσθεσε πως πρόκειται για κεντρική αρτηριακή της πόλης, κάτι το οποίο είναι άκρως επικίνδυνο για τους θαμώνες της μπυραρίας αφού η διέλευση των αυτοκινήτων είναι συνεχόμενη.

Παράλληλα, όπως μας εξήγησε, δημιουργούνται προβλήματα μετακίνησης απο ατόμα ΑμεΑ αφού κλείνει ο πεζόδρομος και δυσχέραινεται η χρήση του.

Όσον, αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, ο κ. Βύρας μας διαβεβαιώσε ότι θα το δει προσωπικά ούτως ώστε να βρεθούν δίκαιες λύσεις. Τέλος, μας τόνισε πως “αν υπάρχουν οποιεσδήποτε εντυπώσεις ότι σαν Δήμος χαρίζουμε ή διευκολύνουμε συγκεκριμένα υποστατικά είμαστε έτοιμοι να τα συζητήσουμε με τον άμεσα ενδιαφερόμενο”.

Σε σχέση με τα σκουπίδια ο κ. Βύρας ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος καθαρίζει καθημερινά όλες τις γειτονιές της Λάρνακας. Ανά πάσα στιγμή, σκουπίδια μπορούν να μαζευτούν σε οποιοδήποτε σημείο της Λάρνακας, χωρίς να σημαίνει ότι το τμήμα καθαριότητας του Δήμου δεν λειτουργεί σωστά.

Send this to a friend