Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Θανατηφόρο στην Αγία Νάπα: Ξεσπά ο σύζυγος της 46χρονης- «Ένα χρόνο μόνο;»
Θανατηφόρο στην Αγία Νάπα: Ξεσπά ο σύζυγος της 46χρονης- «Ένα χρόνο μόνο;»

Θανατηφόρο στην Αγία Νάπα: Ξεσπά ο σύζυγος της 46χρονης- «Ένα χρόνο μόνο;»

Την έντονη αντίδραση του συζύγου της 46χρονης, Camilla Christina Pamdahl, η οποία σκοτώθηκε σε οδική σύγκρουση στην Αγία Νάπα, προκάλεσε η ανακοίνωση της ποινής του 26χρονου Βρετανού που προκάλεσε το τροχαίο από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Μαΐου όχημα τύπου buggy που οδηγούσε 26χρονος, παρέσυρε τη 46χρονη, η οποία εκείνη την ώρα διασταύρωνε το δρόμο σε διάβαση πεζών, στη λεωφόρο Νήσι στην Αγία Νάπα. Η 46χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος εγκατέλειψε πεζός τη σκηνή της σύγκρουσης, εντοπίστηκε αργότερα και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Ο 51χρονος σύζυγος της Camilla μιλώντας στη MailOnline, ανέφερε ότι «είμαι σοκαρισμένος από την απόφαση. Ένα χρόνο μόνο; Δεν είναι τίποτα. Ήξερα ότι θα γινόταν δίκη αλλά δεν είχα ιδέα ότι είχε ήδη καταδικαστεί. Πού είναι η Δικαιοσύνη; Ο κουνιάδος μου πήγε στην Κύπρο για να συλλέξει πληροφορίες για να εφεσιβάλουμε την υπόθεση. Πώς συνέβη αυτό; Πώς μπόρεσε να επιβάλει ποινή φυλάκισης μόνο ένα χρόνο; Μου φαίνεται ότι «ξεπέταξαν» την υπόθεση ακόμα και εάν κρίθηκε ένοχος. Τι θα γίνει με την οικογένεια μου;».

Συμπλήρωσε ότι «έχω αμφιβολίες κατά πόσον ο δικαστής εξέτασε με προσοχή τις συνθήκες του τροχαίου. Έχω ακούσει ότι (ο 26χρονος) κατάφερε να μην συγκρουστεί με ένα σταματημένο αμάξι αλλά κτύπησε την Camilla σε διάβαση πεζών. Τι θα γίνει με το γεγονός ότι ήταν μεθυσμένος και υπό την επήρεια αλκοόλ; Κανένα από αυτά δεν λήφθηκε υπόψη. Με καλή διαγωγή θα είναι έξω τον επόμενο χρόνο. Γι αυτό θα κάνουμε έφεση. Είναι στα πρώτα στάδια αλλά θέλουμε να βρούμε δικηγόρο στην Κύπρο, ο οποίος θα ασκήσει έφεση. Είναι εντελώς παρανοϊκό. Νομίζω το δικαστήριο δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει. Δεν έχει λάβει υπόψη την ταχύτητα.

Σημειώνεται ότι ποινή φυλάκισης 12 μηνών και στέρηση άδειας οδήγησης για 18 μήνες επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, στον 26χρονο.

Τα αδικήματα αφορούσαν, πρόκληση θανάτου λόγω απερισκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών, οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση, εγκατάλειψη σκηνής δυστυχήματος που προκάλεσε θάνατο άλλου προσώπου, αναφορά δυστυχηματων και καθήκοντα εμπλεκομένων, παράλειψη παραμονής στη σκηνή δυστυχήματος μέχρι η Αστυνομία να ολοκληρώσει τις εξετάσεις και παράλειψη αναφοράς τροχαίου δυστυχήματος στην Αστυνομία.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend