Home ΛΑΡΝΑΚΑ Με τη συμμετοχή 50 ατόμων το προπονητικό κάμπινγκ και σεμινάριο διαιτησίας Σάμπο στη Λάρνακα
Με τη συμμετοχή 50 ατόμων το προπονητικό κάμπινγκ και σεμινάριο διαιτησίας Σάμπο στη Λάρνακα

Με τη συμμετοχή 50 ατόμων το προπονητικό κάμπινγκ και σεμινάριο διαιτησίας Σάμπο στη Λάρνακα

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα το τριήμερο αθλητικής δράσης από την Κυπριακή Ομοσπονδία Σάμπο στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λάρνακας, μετά και από τη διεθνή διοργάνωση του Open International Tournament Sambo – Larnaca 2022.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σάμπο, τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 27, 28 και 29 Ιουνίου 2022 η Ομοσπονδία διοργάνωσε με επιτυχία προπονητικό κάμπινγκ και σεμινάριο διαιτησίας με τη συμμετοχή 50 ατόμων από Κύπρο, Γαλλία και Ισραήλ. Οι δύο αυτές διοργανώσεις τελούσαν υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σάμπο και δίδαξαν διακεκριμένοι διεθνείς διαιτητές από το εξωτερικό.

Το Σεμινάριο εντασσόταν στα πλαίσια της στήριξης της Ακαδημίας Αθλητισμού του ΚΟΑ.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σάμπο Μάριος Ανδρέου εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίηση του τόσο για τη διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά, όσο για το προπονητικό κάμπινγκ και το σεμινάριο. «Όλοι φύγαμε σοφότεροι από αυτές τις διεθνείς διοργανώσεις και προπάντων απόλυτα ικανοποιημένοι ότι συμβάλαμε στην πρόοδο και ανάπτυξη του Σάμπο. Επίσης η ικανοποίηση μας πηγάζει και από το γεγονός ότι από τη Διεθνή Ομοσπονδία αποκομίζουμε τα εύσημα για το έργο που επιτελούμε. Το άθλημα του Σάμπο απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι προβάλλει  τον κυπριακό αθλητισμό και επίσης βοηθά τα μέγιστα τον αθλητικό τουρισμό του τόπου μας», είπε.

Send this to a friend