Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Συγκλονιστικές στιγμές μετά από τροχαίο στην Αγ. Νάπα: «Φοβόμουν να αισθανθώ»
Συγκλονιστικές στιγμές μετά από τροχαίο στην Αγ. Νάπα: «Φοβόμουν να αισθανθώ»

Συγκλονιστικές στιγμές μετά από τροχαίο στην Αγ. Νάπα: «Φοβόμουν να αισθανθώ»

Σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 22χρονος, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο με buggy στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τη My London, πρόκειται για τον Andre Franco, ο οποίος ενοικίασε μαζί με τρεις φίλους του ένα όχημα buggy κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Αγία Νάπα τον Μάιο του 2022.

Σύμφωνα με την 61χρονη μητέρα του, Isabel Franco, οι νεαροί είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ πριν πάρουν το όχημα buggy για να πάνε βόλτα. Σε μια απότομη στροφή, ο 22χρονος και ένας από τους φίλους τους εκσφενδονίστηκαν από το buggy με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Εντούτοις, μόνο ο Andre είχε τραυματιστεί τόσο σοβαρά και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η μητέρα του περιγράφει τις στιγμές αγωνίας που πέρασε όταν την πήραν για να την ενημερώσουν για το τροχαίο του γιου της. «Δεν γνωρίζω τι αισθάνθηκα. Νομίζω δεν μπορούσα να αισθανθώ τίποτα γιατί απλά φοβόμουν να αισθανθώ. Δεν πανικοβλήθηκα, είχε κολλήσει. Θυμάμαι την κόρη μου δίπλα μου, της είπα ότι ο Andre είχε ένα ατύχημα και της έδωσε το τηλέφωνο, δεν μπορούσα να μιλήσω», ανέφερε στη My London.

Αμέσως μόλις έμαθε για το τροχαίο, η οικογένεια έφτασε στην Κύπρο με την πρώτη πτήση και επισκέφθηκε τον 22χρονο στο νοσοκομείο, νιώθοντας τρόμο για το τι θα αντίκριζε. Εντούτοις, η αδελφή του ένιωσε ανακουφισμένη όταν είδε πόσο «γαλήνιος» ήταν ο Andre στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ο Andre μετά το τροχαίο δεν μπορεί να μιλήσει ή να περπατήσει και θα υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για την αποκατάστασή του.

Αν και η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν τόσο άσχημη όσο περίμενε η οικογένεια, υπάρχει το ενδεχόμενο ο 22χρονος να μην αναρρώσει πλήρως.  «Αυτή τη στιγμή οι γιατροί δεν μας λένε πολλά γιατί δεν γνωρίζουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Είναι «πολύ επιφυλακτικοί» σχετικά με οποιαδήποτε πρόγνωση μέχρι να μειωθεί το πρήξιμο του εγκεφάλου».

«Του έχουμε κάνει ερωτήσεις, κουνάει το κεφάλι του και γνέφει. Κάνουμε αστεία. Έχουμε δει κάποιες εκφράσεις στο πρόσωπό του που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως χαμόγελο υποθέτω. Δεν ξέρω αν είναι απλώς αυτό που θέλουμε να δούμε ή εάν πραγματικά ανταποκρίνεται».

Σκοπός της οικογένειας είναι να μεταφέρει τον 22χρονο πίσω στην Βρετανία. Όμως, η μεταφορά πρέπει να γίνει με ειδική πτήση, η οποία μπορεί να στοιχίσει £32.000. Γι αυτό η αδελφή του έφτιαξε μια σελίδα GoFundMe για να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς του Andre πίσω στο σπίτι του.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend