Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με το εθνόσημο στο στήθος ο Τιμούρ (Το τιμ του και όλες οι πληροφορίες)
Με το εθνόσημο στο στήθος ο Τιμούρ (Το τιμ του και όλες οι πληροφορίες)

Με το εθνόσημο στο στήθος ο Τιμούρ (Το τιμ του και όλες οι πληροφορίες)

Πλήρης συμφωνία υπήρξε ανάμεσα στην ΚΟΠ και τον Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες της Εθνικής μας ομάδας (συμφωνία μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων του 2024) μετά την αποδέσμευση του Νίκου Κωστένογλου. 

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανκοινωθεί και επίσημα η πρόσληψη του Τιμούρ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μαζί του από το προηγούμενο του τιμ που είχε στην Ανόρθωση, θα τον ακολουθήσει μονάχα ο Σοσό Τσέντια ο οποίος θα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή.Οι άλλοι τρεις συνεργάτες του Γεωργιανού προπονητή θα είναι οι Γιώτης Εγκωμίτης (Βοηθός Προπονητής), Παύλος Κίναν (Γυμναστής) και Νίκος Κωνσταντινίδης (Προπονητής Τερματοφυλάκων) οι οποίοι συνεχίζουν στην Εθνική Ομάδα.

Έτσι ο Τιμούρ θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με την Ελλάδα στην ΑΕΚ Αρένα στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ τρεις μέρες αργότερα στις 27 Σεπτεμβρίου θα κοουτσάρει την Εθνική στο εκτός έδρας ματς με το Κόσσοβο. Δύο αγώνες που θα γίνει προσπάθεια για αποφυγή της τελευταίας θέσης του ομίλου, ενώ παράλληλα προσφέρονται για να βγάλει ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής τα πρώτα του συμπεράσματα.

 

Send this to a friend