Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Βροχές στο μενού του καιρού για σήμερα
Βροχές στο μενού του καιρού για σήμερα

Βροχές στο μενού του καιρού για σήμερα

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές στα ορεινά και στα ανατολικά.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Τρίτη, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

Αναλυτικά ο καιρός

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αργότερα δεν αποκλείεται να δώσουν το απόγευμα μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά, κυρίως στα νοτιοανατολικά, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται το μεσημέρι και το απόγευμα πολύ πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή και καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις μεσημβρινές κυρίως ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τετάρτη και θα κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.

Send this to a friend