Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ανδρέας Γρηγορίου Γεν. Διευθ. Υπ. Γεωργίας: “Η μαζική συμμετοχή του κόσμου επιβεβαιώνει την επιτυχία του Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας”
Ανδρέας Γρηγορίου Γεν. Διευθ. Υπ. Γεωργίας: “Η μαζική συμμετοχή του κόσμου επιβεβαιώνει την επιτυχία του Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας”

Ανδρέας Γρηγορίου Γεν. Διευθ. Υπ. Γεωργίας: “Η μαζική συμμετοχή του κόσμου επιβεβαιώνει την επιτυχία του Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας”

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργίου Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Ανδρέας Γρηγορίου επισκέφθηκε χθες την Οδού με την ευκαιρία του 4ου Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας.

Περπάτησε στα στενά της πλατείας συγχαίροντας τους ντόπιους για την άψογη οργάνωση αλλά και τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν.

Ο κ. Γρηγορίου μας τόνισε την σημαντικότητα της Ορεινής Λάρνακας στην παραγωγή κυπριακού μελίου αλλά και στην ενίσχυση της αγροτικής ανάπτυξης του τόπου, προσθέτοντας “Θέλω να συγχαρώ επίσης τους διοργανωτές του 4ου Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας που διοργανώνεται στην Οδού. Σε συνεργασία με τις υπόλοιπες οκτώ κοινότητες της Ορεινής Λάρνακας κατάφεραν για άλλη μια χρόνια να κάνουν το Φεστιβάλ μια πραγματική επιτυχία.

Η μαζική συμμετοχή του κόσμου επιβεβαιώνει την επιτυχία αυτης της δραστηριότητας που σκοπό έχει να αναδείξει την αξία της μέλισσας ως επικονιαστής για αύξηση της γεωργικής παραγωγής αλλά και για την αξιοποίηση του μελίου, το οποίο περιεχει σπουδαία οργανοληπτικά στοιχεία για την υγεία της ανθρώπινης ζωής. Ξανά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στον πρόεδρο του Κοινοτικού συμβουλίου Οδού κ. Μενέλαο Φιλίππου αλλά και στους άλλους κοινοτάρχες των κοινοτήτων της Ορεινής Λάρνακας και όλους τους χορηγούς αυτής της δραστηριότητας.”

Larnakaonline

*Φωτογραφία εξωφύλλου Ντίνα Χαλλά

Send this to a friend