Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 22χρονο
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 22χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 22χρονο

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το απόγευμα της Παρασκευής ένας ακόμη νέος, σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεμεσό. Πρόκειται για τον 22χρονο Βασίλη Χοίρα, ο οποίος ήταν συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε 21χρονος.

Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε στην οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονη, στην προσπάθεια της να στρίψει σε πάροδο, φέρεται να ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν οι δυο νεαροί.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο βοηθός υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, «από την βιαιότατη σύγκρουση, ο ένας εκ των δυο επιβαινόντων της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

Ο 21χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 39χρονη οδηγός του αυτοκινήτου.

«Από τις ζημιές που υπέστησαν τα δυο ενεχόμενα οχήματα, φαίνεται πως η σύγκρουση ήταν αρκετά βίαιη και θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί, εάν μπορεί να διαπιστωθεί, η ταχύτητα των δυο οχημάτων», συμπλήρωσε ο κ.Καφάς.

Στη σκηνή δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε κράνος και εκτιμάται, σύμφωνα και με μαρτυρίες, πως οι δυο νέοι δεν έφεραν προστατευτικά κράνη.

Send this to a friend