Home ΛΑΡΝΑΚΑ Απονεμήθηκαν τα βραβεία στους τρεις νικητές του διαγωνισμού ζωγραφικής του ΣΑΛ
Απονεμήθηκαν τα βραβεία στους τρεις νικητές του διαγωνισμού ζωγραφικής του ΣΑΛ

Απονεμήθηκαν τα βραβεία στους τρεις νικητές του διαγωνισμού ζωγραφικής του ΣΑΛ

Απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου, τα βραβεία των τριών νικητών του διαγωνισμού ζωγραφικής που διοργάνωσε το ΣΑΛ για μαθητές πέμπτης και έκτης τάξης των δημοτικών σχολείων Λάρνακας με θέμα «Δεν πετώ ποτέ στο αποχετευτικό σύστημα…»

Σε ανακοίνωση του Συμβουλίου αναφέρεται ότι η τελετή βράβευσης έγινε στον Πολυχώρο Δημιουργικότητας και Πολιτισμού Λάρνακας και τα βραβεία δόθηκαν στους επιτυχόντες από τον Αντιπρόεδρο του ΣΑΛ, Αντιδήμαρχο Λάρνακας Ιάσωνα Ιασωνίδη, παρουσία του Προέδρου της Σχολικής Εφορείας, μελών Διοικητικού Συμβουλίου, των γονέων των παιδιών και του προσωπικού του ΣΑΛ.

Προστίθεται ότι «στόχος του διαγωνισμού ήταν η δημιουργία κουλτούρας μαθαίνοντας στα παιδιά, ποια αντικείμενα πρέπει να αποφεύγουν να απορρίπτουν στο αποχετευτικό σύστημα, ώστε αυτό να λειτουργεί ομαλά».

Tα σχέδια που υποβλήθηκαν, αξιολογήθηκαν από τριμελή κριτική επιτροπή σχετική με το αντικείμενο του διαγωνισμού και τρεις από τις ζωγραφιές που λήφθηκαν, αξιολογήθηκαν ως οι καλύτερες, σημειώνεται.

Το 1ο βραβείο παρέλαβε ο Χρυσοβαλάντης Γεωργίου, Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς «Μιχαλάκη Παρίδη», 2ο βραβείο ο Δωρόθεος – Αλκίνοος Φωτίου, Δημοτικό Σχολείο Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄και 3ο βραβείο ο Αλέξανδρος Λυσάνδρου, Δημοτικό Σχολείο Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄.

Εν τω μεταξύ το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν υπαλλήλων του ΣΑΛ που συμπλήρωσαν 30 χρόνια υπηρεσίας.

Ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης προσέφερε αναμνηστικά δώρα στους τιμηθέντες εκ μέρους του Οργανισμού.

Send this to a friend