Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2η Παράσταση στην Αραδίππου για το Τρισβούννι Λαβ Στόρις
2η Παράσταση στην Αραδίππου για το Τρισβούννι Λαβ Στόρις

2η Παράσταση στην Αραδίππου για το Τρισβούννι Λαβ Στόρις

Υπάρχει τελικά το Τρισβούννι;;

Και που ακριβώς βρίσκεται;

Γιατί το ονόμασαν έτσι;

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, μαζί με «ανορθόδοξους» έρωτες αλλοτινών εποχών, δίνει η φετινή θεατρική παραγωγή της Θεατρικής Ομάδας Παρωδία που ανεβαίνει στη σκηνή του Υπαίθριου Αμφιθεάτρου Λυκείου Αραδίππου στις 30/6/2022 Ο τίτλος του έργου «Τρισβούννι Λαβ Στόρις» συνθέτει τα όσα θα διαδραματιστούν επί σκηνής, παντρεύοντας το παρελθόν με το μέλλον, σε ένα ιδιόμορφο και διασκεδαστικό ιδίωμα κυπριώτικου σκετς.

Το έργο διαδραματίζεται σε μια Κύπρο πιο «παραδοσιακή», με στολές εποχής και την κυπριακή τοπολαλιά σε πρώτο πλάνο, η Θ.Ο. Παρωδία υπόσχεται στο κοινό ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο μέσα από ευτράπελες και κωμικές καταστάσεις. Ένα χωριό με ιδιόμορφους κατοίκους, μια αναπάντεχη επίσκεψη, γαμπροί που δεν πληρούν τα «κριτήρια» και «απαγορευμένοι έρωτες» αποτελούν τα συστατικά της κωμωδίας «Τρισβούννι Λαβ Στόρις». Μαζί με τον Πολιτιστικό Όμιλο Ερμή Αραδίππου που συνδιοργανώνει την παράσταση και που θα την επενδύσει χορευτικά, οι Τρισβουνιώτες και οι Τρισβουνιώτισσες σας περιμένουν για ένα βράδυ γεμάτο παράδοση, χορούς και φυσικά άφθονο και απεριόριστο γέλιο.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία του έργου ανήκει στο Δωρόθεο Δωροθέου, ενώ την παράσταση «ντύνει» μουσικά ο Ανδρέας Λιασής. Το τραγούδι του έργου «Η Βρύση της Αγάπης» ερμηνεύει η σοπράνο Μαρία Θεοδώρου, σε μουσική Ανδρέα Λιασή και στίχους Δωρόθεου Δωροθέου, ενώ ο σχεδιασμός των σκηνικών ανήκει στον Μηνά Αλαμπρίτη. 

Εισιτήρια προπωλούνται στα τηλέφωνα: 99499413/99813804/99586204

Ώρα έναρξη της παράστασης 20:30

Send this to a friend