Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Παράδοση παραλαβής της Διοίκησης της Λέσχης Lions Λάρνακας
Παράδοση παραλαβής της Διοίκησης της Λέσχης Lions Λάρνακας

Παράδοση παραλαβής της Διοίκησης της Λέσχης Lions Λάρνακας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοίκησης της Λέσχης Lions Λάρνακας στο Κέντρο Blue Charman Makenzy.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, ο προηγ. Διεθνής Σύμβουλος των Lions Γιώργος Παπάς, ο βουλευτής Πρόδρομος Αλαμπρίτης, Αξιωματούχοι των Lions, εκπρόσωπος του Δημάρχου Λιβαδιών, μεγάλοι χορηγοί της Λέσχης, η μικρή Αννούλα Λευκαρίτη της οποίας το ζωγραφικό έργο πήρε πέρσυ το πρώτο βραβείο σε Κύπρο και Ελλάδα ¨Αφίσα για την Ειρήνη», οι συγγενείς των τριών εκλιπόντων προηγουμένων Προέδρων της Λέσχης του Λάκη Δημητριάδη, του Ανδρέα Ιωαννίδη και του Φοίβου Βωβίδη, αρκετοί προσκεκλημένοι και τα μέλη των Λεσχών Lions.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Λακκοτρύπης έκανε ένα σύντομο απολογισμό με βίντεο και απένειμε τιμητικές διακρίσεις. Την τελετή εγκατάστασης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου διενήργησε ο προηγούμενος Διεθνής Σύμβουλος Γιώργος Παπάς. Νέος Πρόεδρος της Λέσχης Lions Λάρνακας αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου 2022 ο Ανδρέας Τταουξής.

Send this to a friend