Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Η Πετρολίνα παρέδωσε το μεγάλο δώρο στην τυχερή του My Petrolina App
Η Πετρολίνα παρέδωσε το μεγάλο δώρο στην τυχερή του My Petrolina App

Η Πετρολίνα παρέδωσε το μεγάλο δώρο στην τυχερή του My Petrolina App

Την Δευτέρα 20 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η παράδοση του BMW 420 i coupe Msport, στην μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του My Petrolina app.

Το μεγάλο δώρο της νέας ψηφιακής εφαρμογής MyPetrolina,ένα αυτοκίνητο BMW 420i coupe M sport, παρέδωσε η Πετρολίνα στην κ. Άντρη Κίμωνος από τη Λεμεσό,σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022, στον Πολυχώρο Δημιουργικότητας και Πολιτισμού στη Λάρνακα, παρουσία του δημάρχου Λάρνακας, κ. ΆνδρεαΒύρα, μελώντου Διοικητικού Συμβουλίου της Petrolina (Holdings) PublicLtd, στελεχών και συνεργατών της Εταιρείας και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Hανάδειξη της μεγάλης νικήτριας καθώς και των 50 νικητών των δωροκουπονιών αξίας 100 ευρώ σε καύσιμα κίνησης είχε πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2022 μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης, στο πλαίσιο της παρουσίασης της εφαρμογής MyPetrolina, σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια, στην οποία δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα μέλη του MyPetrolina app.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) PublicLtd, κ. Ντίνος Λευκαρίτης, ο οποίος δήλωσε ότι«η δημιουργία της εφαρμογής αυτής, αποτελεί μια σημαντική συνέχεια στην ανάπτυξη και την πρόοδο της εταιρείας μας, όπως και μέρος της στρατηγικής μας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, σε όλους τους τομείς της εταιρείας».

Στην ομιλία της, η Εκτελεστική Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, κ. Γεωργία Λευκαρίτη δήλωσε ότι «παραδίνοντας σήμερα το μεγάλο δώρο στην τυχερή της πρώτης κλήρωσης του MyPetrolina app, αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά πως η καινοτομία και η εξέλιξη αποτελούν σημαντικό κομμάτι για τηνΠετρολίνα,ενώ ταυτόχρονα επιβεβαιώνουμε την ετοιμότητά μας απέναντι στις σύγχρονες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής».

Η κ. Λευκαρίτη ευχαρίστησε το κοινό για τη μεγάλη ανταπόκρισή του προς το MyPetrolina app κάθως και όλους τους συντελεστές και συνεργάτες. Τόνισε επίσης ότι «σκοπός της εφαρμογής είναι η επιβράβευση των πελατών μας, ανταμείβοντας τις συναλλαγές τους και προσφέροντας μέσω του MyPetrolina app την ευκαιρία να είναι πολλαπλά κερδισμένοι».

Τέλος, ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,συνεχάρητην Πετρολίναγια τη δημιουργία του MyPetrolinaappπου δημιουργήθηκε χάρη στην πρωτοποριακή και καινοτόμο στρατηγική της προς όφελος του καταναλωτή.  Παράλληλα, τόνισε πως η Πετρολίνα, από την ίδρυσή της, ήταν πάντα πλάι στην Λάρνακα, αλλά και σε ολόκληρη την Κύπρο, στηρίζοντας την οικονομία του τόπου μας.

H εφαρμογή My Petrolina, αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Πετρολίνα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλους τους τομείς της εταιρείας, έτσι ώστε να παρέχει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες της, ανταμείβοντας τις συναλλαγές τους σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni.

Με την εφαρμογή αυτή, κάθε μέλος του MyPetrolina μπορεί να μαζεύει βαθμούς και να τους εξαργυρώνει με επώνυμα προϊόντα, να διεκδικεί πλούσια δώρα, να επωφελείται από τις αποκλειστικές προσφορές συλλέγοντας ηλεκτρονικά αυτοκόλλητα και να λαμβάνει πληροφορίες για το πλησιέστερο πρατήριο Petrolina, Agip και Eni.Ταυτόχρονα, ο χρήστης επωφελείται από τα σχέδια Ανταμοιβή και Μπλε, κάνοντας τις συναλλαγές του με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου και της Ελληνικής Τράπεζας αντίστοιχα.

Το My Petrolina app μπορείς να το κατεβάσεις από το Appstore ή Google Play και να κάνεις εγγραφή ως μέλος δωρεάν.

My Petrolina app και βγες πολλαπλά κερδισμένος!

Send this to a friend