Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Νέες αυξήσεις από αύριο στα καύσιμα
Νέες αυξήσεις από αύριο στα καύσιμα

Νέες αυξήσεις από αύριο στα καύσιμα

Νέες αυξήσεις έρχονται από αύριο στις τιμές των καυσίμων. Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Λιανικών Τιμών Καυσίμων, η μέση τιμή της αμόλυβδης έχει φτάσει πλέον τα €1,80 το λίτρο, και κυμαίνεται από το φθηνότερο στο ακριβότερο πρατήριο από €1,727 έως και €1,867 το λίτρο, δηλαδή ο ψαγμένος καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί μέχρι και 14 σεντ φθηνότερα το λίτρο τη βενζίνη.

To πετρέλαιο κίνησης, η μέση τιμή είναι €1,877 με το φθηνότερο πρατήριο να πωλεί στα €1,808 το λίτρο και το ακριβότερο €1,929. Δηλαδή, παρατηρείται διακύμανση από το ακριβότερο στο φθηνότερο 12 σεντ το λίτρο. Μεγάλη διακύμανση παρατηρείται από πρατήριο σε πρατήριο και στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης όπου υπάρχει διαφορά 18 σεντ το λίτρο. Η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης είναι €1,409. Οι τιμές κυμαίνονται από €1,311 έως €1,490 το λίτρο.

Κάποιοι αισχροκερδούν

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Κώστας Κώστα ανέφερε πως επανέλαβε τη θέση ότι κάποιοι αισχροκερδούν σε βάρος των Κυπρίων πολιτών. «Οι τιμές των καυσίμων διεθνώς πέφτουν και στην Κύπρο ανεβαίνουν», είπε. Αύριο, σύμφωνα με τον κ. Κώστα, στην Επιτροπή Εμπορίου συζητείται η πρόταση νόμου του ΑΚΕΛ για το πλαφόν στις τιμές των καυσίμων εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα οδηγηθεί πολύ σύντομα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend