Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Πως θα είναι ο καιρός σήμερα και το σαββατοκύριακο
Πως θα είναι ο καιρός σήμερα και το σαββατοκύριακο

Πως θα είναι ο καιρός σήμερα και το σαββατοκύριακο

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά το απόγευμα στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά παράλια λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τις μεσημβρινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά.

Η θερμοκρασία το Σάββατο δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ στην συνέχεια θα σημειώσει μικρή πτώση.

Send this to a friend