Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Κάμερες: «Στον δρόμο» 10χιλ εξώδικα – «Με θέματα» άλλα 15χιλ – Τι είπαν σε ΠτΔ
Κάμερες: «Στον δρόμο» 10χιλ εξώδικα – «Με θέματα» άλλα 15χιλ – Τι είπαν σε ΠτΔ

Κάμερες: «Στον δρόμο» 10χιλ εξώδικα – «Με θέματα» άλλα 15χιλ – Τι είπαν σε ΠτΔ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με θέμα τη λειτουργία αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν με τις κάμερες. 

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι μέχρι σήμερα έχουμε επιβεβαιωμένο αριθμό παραβιάσεων 62 χιλιάδες, εκ των οποίων οι 47 χιλιάδες είτε έχουν ταχυδρομηθεί είτε θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Τις επόμενες πέντε μέρες θα ταχυδρομηθούν περίπου 10 χιλιάδες παραβιάσεις και είναι σε εξέλιξη ακόμη 15 χιλιάδες που θα πρέπει να επεξεργαστούν, οι οποίες αντιμετωπίζουν κάποια θέματα τα οποία αναμένουμε και έχουμε προτείνει κάποιες λύσεις ούτως ώστε να μειωθεί ή να περιοριστεί αυτό ο αριθμός και να σταλούν οι παραβάσεις σε όσους έχουν καταγγελθεί.

Σημείωσε επίσης ότι θα πραγματοποιηθεί άλλη μία σύσκεψη λίγο πριν το τέλος του μήνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η εταιρία θα λάβει από εμάς μια επιστολή ότι αναμένουμε και απετούμε να τηρήσει ακριβώς τους όρους της σύμβασης ώστε να επεξεργάζονται όλα τα εξόδικα στις προθεσμείες οι οποίες προβλέπονται.

Πρόσθεσε ακόμη ότι θα γίνουν συναντήσεις μεταξύ Υπουργείο Μεταφορών, του Υπουργείου Δικαιοσύνης και την εταιρία για να βρεθούν λύσεις στα εξώδικα που δεν έχουν σταλεί. «Μέχρι το τέλος του μήνα εύχομαι να επιλυθούν τα προβλήματα στη φωτοεπισήμανση», είπε.

Κλείνοντας ανέφερε ότι υπάρχουν 11 χιλιάδες εξώδικα που έχουν διαρρεύσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι δεν έχουν σταλεί και έχουν διαγραφεί, ο κ. Καρούσος ανέφερε ότι δεν αφορούν εξώδικα αλλά καταγραφές που συμπεριλαμβάνουν φωτογραφίες τις οποίες κάνει η εταιρία ως δοκιμή.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Sigmalive

 

Send this to a friend