Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αντιδήμαρχος Λάρνακας: “Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός” – Με επιτυχία οι αγώνες στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας
Αντιδήμαρχος Λάρνακας: “Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός” – Με επιτυχία οι αγώνες στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας

Αντιδήμαρχος Λάρνακας: “Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός” – Με επιτυχία οι αγώνες στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας

Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή διεξήχθησαν αγώνες υγρού στίβου στα πλαίσια του Κατακλυσμού Λάρνακας 2022. Πάνω από 400 αθλητές συμμετείχαν σε άλλη μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Τεράστια ήταν και η συμβολή του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας στην διοργάνωση των αγώνων αυτών. Παρών στις εκδηλώσεις ήταν ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας κ. Ιάσωνας Ιασωνίδης, ο Βουλευτής της Εδεκ Λάρνακας κ. Ανδρέας Αποστόλου και ο Πρόεδρος της επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας, δημοτικός σύμβουλος Εδεκ Λάρνακας κ. Αντρέας Χριστόφορου.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αντρέας Χριστόφορου μας δήλωσε ότι “όπως κάθε χρόνο ο Δήμος Λάρνακας στις εκδηλώσεις του Κατακλυσμού συμπεριλαμβάνει πάντα και τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας ο οποίος είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τον Δήμο στις εκδηλώσεις του και έτσι έχουμε αγώνες κολύμβησης, κανό καγιάκ και ιστιοπλοΐας.” Τόνισε πως πρόκειται για μια εκδήλωση όμορφη που λαμβάνουν μέρος αρκετοί αθλητές και επαγγελματίες και ερασιτέχνες προσθέτοντας ότι στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας γίνεται πολύ καλή δουλειά και σε επίπεδο πρωταθλητισμού και είναι κάτι που τους ευχαριστούμε πολύ.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου, ευχαρίστησε τον Δήμο Λάρνακας για την πάντοτε αθλητική του ευαισθησία ως προς το Σωματείο. Δήλωσε επίσης ότι “όπως κάθε χρόνο έχουν διεξαχθεί αρκετοί αγώνες στα ναυταθλήματα. Κολύμβηση, ιστιοπλοΐα και κανό καγιάκ με την τεράστια συμμετοχή των 400 αθλητών σε όλα τα αθλήματα. Μια σημαντική συμμετοχή για τον Δήμο Λάρνακας.”

Κλείνοντας ευχαρίστησε ξανά τον Δήμο Λάρνακας με την ευχή να συνεχίσει ο θεσμός αυτός κάθε χρόνο.

Ο

Αντιδήμαρχος Λάρνακας κ. Ιασωνιδης δήλωσε ότι “Ο Δήμος Λάρνακας και ο Κατακλυσμός δεν είμαι μόνον η εξέδρα και οι πορικοπούλιδες, είναι και ο αθλητισμός. Και σήμερα βρισκόμαστε στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας για να λάβουμε μέρος στους αγώνες που προανέφεραν ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και ο Πρόεδρος της επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Λάρνακας.

Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και πάντοτε ο Δήμος Λάρνακας στις γιορτές του Κατακλυσμού συμπεριλαμβάνει τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας με όλα τα αθλήματα. Ευχαριστούμε τους γονείς, τους αθλητές και τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη γιορτή. Ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο που έδωσε το παρών του σήμερα εδώ στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας.”

Για τις βραβεύσεις βρέθηκε εκεί ο Βουλευτής ΕΔΕΚ Λάρνακας Ανδρέας Αποστόλου ο οποίος μας δήλωσε οτι “ο Κατακλυσμός σημαίνει Λάρνακα και θάλασσα. Θελω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας για την διοργάνωση των Ιστιοπλοϊκών αγώνων.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά από τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Λευκωσίας που συμμετείχαν.”

L

arnakaonline

Send this to a friend